![]() |
herkese merhaba merhaba,bu siteyi dün tesadüfen buldum.Kendimi tam da olumlu yön de değiştirmek istediğim bir dönemde ..Tesadüf diye bir şey yok sanırım:)Kendimi hazine bulmuş gibi hissediyorum.Sizlerden öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum.Umarım güzel paylaşımlarımız olur.Sevgiler.. |
Ynt: herkese merhaba smiliyface Merhaba aramıza hoşgeldin olumlu değişimlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz sevgiyle kal actionsmile |
Ynt: herkese merhaba Hoşbuldum.Teşekkür ederim ilginize.. |
Ynt: herkese merhaba Hoşgeldin mavi avatarındaki resim şahane olmuş |
Ynt: herkese merhaba hpm2 hoş geldin sefa geldin maviduvar ben sitenin kedisi u859 sevincli |
Ynt: herkese merhaba hoşbuldum,memnun oldum:) |
Ynt: herkese merhaba hoşgeldin maviduvar birkaç gündür giremiyrdum ancak gördüm kusura bakma . sefalar getirdin. mavi duvar şarkısını çok severim ben bu arada smiliyface |
Ynt: herkese merhaba Ben bilmiyorum o şarkıyı kim söylüyor nasıl birşey 4897 dusun |
Ynt: herkese merhaba haramiler diye bir grup var onlar söylüyorlar canım sözlerini yazayım hemen sana duvarları maviye boyadın maviyi çok seversin pencerende menekşeler dizili sularken şarkı söylersin gramafonda eski alaturka hoşuna gider bilirim duvarları maviye boyadın maviyi çok seversin pencerende menekşeler dizili sularken şarkı söylersin gramafonda eski alaturka hoşuna gider bilirim o yaz evinin içinde denize nazır sabaha kadar bekledim seni birden dalgalar dedi ki gelmeyeceksin dalgalar dedi ki gelmeyeceksin birden çıktım viraneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara birden çıktım viraneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara |
Ynt: herkese merhaba indireyim hemen y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 PM. |