Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   SLM.bura nire? ben nerdeyim:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/1564-slmbura-nire-ben-nerdeyim.html)

asevgican 08-07-2007 06:44 PM

Ynt: SLM.bura nire? ben nerdeyim:)

saolunuz...:)
ateş düşürücüyü verince 4 saat süreyle düşüor..ama tekrar ediyor bu 3.gün nası bi mikropmuş anlamadım gitti. doktorumuz kreşden yada havuzdan kapmıştır dio..
küçük bedeni yorgun bırakıverdi kendini kollarıma.zaten bu haftasonları birbirimize doyma günümüz. dipdibe yaşıyoruz..çalışan anneler anlayabilirler beni.:(
ve yarın yine o okuluna ben işimee.ve yine p.tesi sendromu ikimiz içinde..
benim hayatım değişcekmi şimdi burda? hadi hayırlısı....

BURCU GELEGEN 08-07-2007 07:02 PM

Tabi ki değişir neler değişmiyor ki geçmiş olsun

YAZGÜLÜ_81 08-07-2007 07:18 PM

Anlıyorum halinizi çalışan bir anne olarak benim de kızım aynı şekilde neyse ki 2 aydır evdeyim ama yine de doymuyor dediğiniz gibi hep dipdibeyiz sarılmaya öpmeye doyamıyoruz zor gerçekten çalışırken çocukların ve bizlerin durumu ama çalışmadan da olmaz bunu iyi biliyoruz tekrar geçmiş olsun elbette hayatınız değişecektir , paylaştıkça paylaşmanın hafifliğini yaşamaya başladınız bile ve daha neler değişecek kimbilir ? paylaşımlarınızı bekliyoruz music45 dinlemeye ve paylaşmaya devam dileklerimle sevgiler hpm2 956k

asevgican 08-07-2007 08:21 PM

valla iyki çalışıyorum, ben öle çok fazla dipdibede duramıyorum böle 2 gün yeter. yoksa içime bög gelio..
bazen düşünüorum yoğsamm benim bu çocuku ben değilde annemmi doğurdu dusun ,annem hiç öf demio ne hikmetse 44

pisimbat 08-07-2007 08:29 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
Tavsiye üzerine buradayım...
çalışanım, yalnızım, anneyim, otuzlu yaşlardayım, bazen mutlu ,bazen huzursuzum. hayat gibiyim yani..
dostluktan, samimiyetten ve paylaşımdan yanayım.
sevgiyle kalın.

ayşe

hoş geldin sefa geldin bende sitenin kedisi sung66 asi,hırçın ,hür,arada tırmalar az asabi ,kedi gibiyim yani burası WONDERLAND olarak nitelendiriyorum ben çünki gerçekten içten samimi güzzel insanların toplandığı bir site umarım keyfini sürersin thumbsanim

asevgican 08-07-2007 10:27 PM

tşk. ederim. dolandım bugün baya bi sitede..herkes çokmu uyumlu? hani böle karşıt görüş falan olmazmı burda. n9598( çot ayıp bana )
olsun die demiorum gerçi, gereksiz muhabbetten yorgun düşerim ben.
sevdim evet.. az daha dolanayım. terli345

BURCU GELEGEN 09-07-2007 09:44 AM

Evet Ayşe burası uyumludur valla ben hiç tartışma okumadım olmasında Tuğhan bana alınmıştı ama onuda hemen çözdük yanlış ifade tarzımdan dolayı bende özür diledim geçti bitti

berkeberk 09-07-2007 10:07 AM

hoşgeldin. burda uyum, sakinlik ve huzur var. arkadaşlar çok güzel kendilerini ifade edip paylaşımlarda bulunuyorlar. İçimde olanları anlayıp paylaşmak için bende can atıyorum.

PSİKO 11-07-2007 07:34 AM

25889 hoş geldin ayşe ablacım hayat gibi deli dolu anlar geçirmen dileğiyle gulensmiley

asevgican 11-07-2007 09:30 AM

OOşbulduk da, ABLA değilim ben beyaf.. olmuycam..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 AM.