![]() |
heyt ben geldim selam ben ertuğrul 16 yaşında bir gencim ve okuyorum yani öğrenciyim sevincli bilgisayar bölümü öğrencisiyim hayatta en çok sevdiğim alet.Programlama işleriyle uğraşıyorum gülmeyide güldürmeyide çok ama çok severim. Siz hayatı sevmeyince o sizi hiç sevmiyor zaten.Biraz felesefe yaptım ama smil56 afedersiniz size bir şiirle kendimi afettiriyim bari.y789 Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Bir bilgisayarcıdanda böyle şiir beklenir demi smil56 Bilgisayar hakkında sorularınız varsa seve seve cevaplandırırım.Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. |
merhaba ertuğrul "ben kilo verme ada" ücretsiz mp3 üne ulaşamıyorum. bana yardım edermisin? |
tabiki |
Merhaba Ertuğrul;actionsmile Yanımıza hoşgeldin..ark5 Bilgisayar hakkında yardımcı olmana çok sevindim doğrusu..Çünkü bazen bilen birine ihtiyaç duyuyorum.. Paylaşımlarını bekliyoruz.. Sevgiler..kiss3 |
hoşgeldin... sende bendensin... Bilgisayar mezunuyum... yıllarca bilişm teknolojileri ile ilgilendim... Şimdi Webmasterim... Gülmeyi çok sever, gülmekten öldürürüm =) |
stresin en büyük düşmanıdır gülmek.Gülmek kadar güldürmekte zordur. |
sevinclihoş geldin ben sitemizin asi ,hırçın cat56 si blook |
bu aralar yeni arkadaşlarımızı ihmal ettiğimi düşünmeye başladım...rt67 ertuğrul'cum hoş geldin yanımıza..güzel paylaşımlarını bekliyoruz...blissy bu arada şiir'ine bayıldım...sevincli sevgiler...actionsmile |
aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar diliyorum tender45 |
ben de geldim sanırım :) aslında vardım ama varlıkla yokluk arasındaydım ... işte öle birşey :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 AM. |