![]() |
merhaba Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...uzun zamandır aradığım bir forumu kardeşim bularak beni yönlendirdi.amacım öncelikle kendimi affetmeyi başarmak ve tüm sorunlarımı yada sınavlarımı başarıyla verebilmek.2 yıldır kişisel gelişim üzerinde yoğunlaştım ama bazen aldığım sonuçlar beni şüpheye düşürdü.sonra anladımki ben kendimi ve hayatımdaki bana zarar veren insanları affetmeyi başaramadıkça gelişemiyeceğim.bunun içinde yardıma ihtiyacım var.hepinizin bana destek olacağını umuyorum.ben egosunu yenmeliyim.çok uzun bir merhaba oldu ama derdini anlatmayan derman bulamaz . hayatı,yaşamayı tüm zorluklarına rağmen seviyorum...hepimizin huzurlu mutlu yaşamasını diliyorum..sevgilerimle.... |
Ynt: merhaba Hoşgeldin Nırvana, Ben de senin gibi yeni üyeyim bu foruma, ama takip edersen göreceksin ki, müthiş bir sıcaklık ve dayanışma var burada. Ayrıca belirtmek isterim ki ben de seninle aynı sorunu yaşıyor(du)m. Suçluluk telkini, ilk zamanlar, rahatsızlık verici olsa da gerçekten çok etkili oluyor. Sevgiler... |
Ynt: merhaba hoşgeldin burası tam aradıgın yer eminim...o yüzden sana gel dedim. iyikide geldin...seni seviyorummm... |
Ynt: merhaba teşekkür ederim herkeze kardeşime ve her birinize şimdiden müzikler beni etkiledi bile gözlerimden yaşlar akarak hepsini tek tek dinliyorum sanırım bende burayı arıyordum ve buldum..herşey daha güzel olacak inanıyorum.inanıyorsam yaşıyorum.yaşıyorsam varım.... smiliyface |
Ynt: merhaba hoş geldin nirvana umarım ulaşırsın |
Ynt: merhaba nirvana, şule ikiniz de hoş geldiniz arkadaşlar. ben de yeni üye oldum sayılır sizden bir kaç gün önce. birlikte iyi vakit geçireceğimize inanıyorum burada. thumbsanimherkese sevgiler selamlar kendinize iyi bakın... hismiley |
Ynt: merhaba hepiniz hoşgeldiniz. inanın ve isteyin. gerisini evrene bırakın. |
Ynt: merhaba Alıntı:
|
Ynt: merhaba Alıntı:
buarada nirvana çok özel bir tabir bence...böyle bir nick kullanmak sana nasip olmuş şimdiden tebrikler 44 |
Ynt: merhaba Nirvana hoşgeldin şunu bil ki çoğumuzda affetme sorunu yaşadık ama zamanla ilerledikçe bilgileri aldıkça bunu başarabiliyorsun akışa ve olumlu düşünmeye bak |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |