![]() |
Ynt: merhabalarrrrr merhabalar hoşgeldiniz yanımıza.. mutlu paylaşımlar ttli3 |
Ynt: merhabalarrrrr hoş geldiniz.. sitede düşündüğünüzden çok daha fazlasını bulacaksınız. paylaşımlarınızı merakla bekliyorum. |
Ynt: merhabalarrrrr Merhaba balanca; hismiley Aramıza hoşgeldniz... vien1 Telkinlerden en kısa sürede olumlu sonuçlar almanızı diliyorum..Gelişmeleri bizimle paylaşırsanız seviniriz.. 12389 Sevgiler.. actionsmile |
Ynt: merhabalarrrrr Harikasınız ya:)) bu sıcaklığınız bile cok ıyı geldı tesekkur ederım:)) |
Ynt: merhabalarrrrr Çok daha iyi gelir inşallah blissy Hoşgeldin aramıza sefalar getirdinn kiss3 |
Ynt: merhabalarrrrr bir şey soracağım..Şimdi ben kendıne guven baslığı altında ney muzığı dınlıyorum.rahatlatıcı bır ses olduğu aşikar fakat kendıne guven meselesınde... yanı ben dınlerken ıster ıstemez bılıncaltıma gırıyor mu? Ya da dınlerken bır sey dusunmem gerekıyor mu? sacma gelmemıstır umarım sorularım:) |
Ynt: merhabalarrrrr Alıntı:
Kitap okuyun tv izleyin forumda gezin vs... super Ne kadar az telkinlere konsantre olursanız o kadar iyi olur... |
Ynt: merhabalarrrrr yanı o kendılığınden mı yerlesecek.sanırım boyle |
Ynt: merhabalarrrrr Hoşgeldin Balanca... http://i203.photobucket.com/albums/a...ke/welcome.jpg Gelişiminin kolay ve rahat olmasını dilerim. Sevgiler... |
Ynt: merhabalarrrrr Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM. |