![]() |
Merhaba arkadaşlar Merhaba arkadaşlar sitemize dün üye oldum. Sırası ile suçluluk ve ego mp3lerinin ney versiyonunu dinliyorum. Baş ağrım bugün olmadığı için kendine güven mp3 ünüde yükledim. Ancak sanki bunların hepsi bana aynıymış gibi geliyor hatta suçluluk ve kendine güven mp3lerinin süresi bile aynı. Yoksa yanlışmı yapıyorum her mp3ü farklı bir versiyondanmı seçmeliydim. |
Ynt: Merhaba arkadaşlar Hoşgeldin yanlış olduğunu sanmıyorum ama yüklerken bir hata olmuş olabilir mi |
Ynt: Merhaba arkadaşlar Merhaba Burcu, yüklerken bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü media playerda mp3 isimleri doğru çıkıyor sadece içerik aynı gibi geldi bana. |
Ynt: Merhaba arkadaşlar süreleri egonun 10.14 veya 11 suçluluk ise 8.08 olarak indirdim hatta tedirginliğimi bildirdim aceba eksikmi dinliyorum diye ancak süreler bu civarda ise ego eksik vea suçluluk fazla olabilir :( |
Ynt: Merhaba arkadaşlar Süreler sizinki ile aynı benim tereddütüm müzikler aynı bu bir sorunmu yoksa normali bumu? |
Ynt: Merhaba arkadaşlar şarkıların aynı olması bir sıkıntı yaratmaz çünküüüüüüüüüüüüüü o müziklerin altında yani katman olarak düşünürsen duyabildiğin ses dalgası boyutunun biraz altında blinç altının hemen üstünde :P bir takım farklılık arzeden telkinler bulunmakta sen duymasanda beyin ( bu biraz eşin gibi oldu) beynin bunları algılıyr ve farkı fark ediyor merak edecek durum yok saygılarımla ( sanki uzmanmışım gibi nasılda anlattım konuyu) |
Ynt: Merhaba arkadaşlar Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Şurası kesin olan Telkin içeriklerinin grubuna göre (Ney sesinde olan tüm telkinler ney olmasına karşın isminde belirtildiği gibi) telkin içerikleri farklı. Sevgi ve saygı ile... |
Ynt: Merhaba arkadaşlar Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için. 2 gündür sanki sihirli bir değnek değmiş gibiyim umarım bunun devamıda gelir. En kısa zamanda yaşadıklarımı değişimleri sizinle paylaşmak istiyorum. |
Ynt: Merhaba arkadaşlar angel 2030 hoşgeldin tereddütleri boşver sadece müziklerin faydasına odaklan,ve değişimleri bizimle paylaş,hayatımdeğişti diyoruz ya benim hayatımda güller açtı..saygılı sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 AM. |