![]() |
merhaba ben pınar hipnozla ilgili bişeyler araken buldum siteyi.öss ye hazırlanan bi öğrenci olarak stresten kaçamaya çalışan biriyim. umarım site bana yardımcı olur. |
Ynt: merhaba ben pınar Hoşgeldin pınar tam yerindesin mutlu paylaşımlar sevgiyle kal ttli3 |
Ynt: merhaba ben pınar Hoşgeldin pınar....bende bu siteye yeni katılmış olsam da:)eminim ki burda aradığın her şeyi bulabileceksin sevgilerle... kiss3 |
Ynt: merhaba ben pınar hoşgeldın aramıza.. s456 s456 |
Ynt: merhaba ben pınar hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar. sapkal89 |
Ynt: merhaba ben pınar |
Ynt: merhaba ben pınar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
Ynt: merhaba ben pınar Merhaba P_PINAR; Aramıza hoşgeldin...http://www.hizliresim.com/2008/11/18/155.jpg Mutlu paylaşımlar... |
Ynt: merhaba ben pınar hoj geldin be pınar öss hazırlanmak için çok çalışman gerek biliyosun dimi başarılar dilerim vien1 |
Ynt: merhaba ben pınar Hoşgeldin pınar İnşallah ÖSS stresini yenersin doğru telkinler seni başarıya ulaştırır. Kendine inan |
Ynt: merhaba ben pınar pınarcım öncelikle hoşgeldin aramıza vien1 bende geçen sene senin gibi öss ye hazırlanırken karşılaştım bu siteyle ve çok faydasını gördüm.sen benden önce bulmuşsun ben sınava 3 ay kala keşfettim bu siteyi.fakat bendeki etkisi çok büyük şuanda üniversitede okuyorum.sınav heyecanı telkinini dinleyebilirsin cnm tabi yanında kendine güven ve ego yuda dinlemelisin güzel değişimlerini merakla bekliyorum canım kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: merhaba ben pınar sevgili pınar...merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... sevgiler... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |