Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   merhabalar herkese selam :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/1467-merhabalar-herkese-selam.html)

merali 19-06-2007 09:05 PM

merhabalar herkese selam :)

ben meral.. bu siteden ve sizlerden öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum ve şu an buradayım.. 'the secret' ın videosunu ararken tanıştım burasıyla ve hemen üye oldum :) bundan sonra beraberiz inşallah.. mevlana'nın diyarından hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar :))

asisler 19-06-2007 09:20 PM

Ynt: merhabalar herkese selam :)

İşte Meralede yakışan böyle güleryüzlü ve samimi olmak....

Meral hoşgeldin aramıza...

Öğrenmek deyince herkes birbirinden öğreniyor işte ama bu istemdışı oluyor inan.... :)

BURCU GELEGEN 19-06-2007 11:05 PM

Hoş geldin sefalar getirdin inan burada kendini daha huzurlu hissedeceksin

merali 20-06-2007 10:46 PM

Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı
İşte Meralede yakışan böyle güleryüzlü ve samimi olmak....

Meral hoşgeldin aramıza...

Öğrenmek deyince herkes birbirinden öğreniyor işte ama bu istemdışı oluyor inan.... :)

teşekkürler :) hoşbulduk..
evet çok haklısın istemdışı genellelikle :) ama ben isteyerek ve tüm algılarım açık bir şekilde yazılanları okuyacağım en ufak ayrıntıyı bile kaçırmayacağım :))

merali 20-06-2007 10:48 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Hoş geldin sefalar getirdin inan burada kendini daha huzurlu hissedeceksin

hoş buldum :)) teşekkürler.. öyle olacağına eminim :)

25emel 21-06-2007 12:03 AM

Alıntı:

merali Nickli Üyeden Alıntı
ben meral.. bu siteden ve sizlerden öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum ve şu an buradayım.. 'the secret' ın videosunu ararken tanıştım burasıyla ve hemen üye oldum :) bundan sonra beraberiz inşallah.. mevlana'nın diyarından hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar :))

sapkal89 hoşgeldin meral insan inandığı ile buluşur.hemen üye olmakla ne iyi etmişin... bakalım gelecek neler getirecek hediye paketin de... 44

BURCU GELEGEN 21-06-2007 09:54 AM

hediye paketimi ben açmaya başladım blissy

merali 21-06-2007 01:21 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sapkal89 hoşgeldin meral insan inandığı ile buluşur.hemen üye olmakla ne iyi etmişin... bakalım gelecek neler getirecek hediye paketin de... 44

teşekkürler hoşbulduk :) hediye paketi derken ???

25emel 21-06-2007 02:11 PM

Alıntı:

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

teşekkürler hoşbulduk :) hediye paketi derken ???

kastım;telkinler ve kişsel gelişim konuları aracılıgı ile öğreneceğin mevzular... 44 sevgiler

berkeberk 21-06-2007 02:48 PM

hoşgeldin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM.