![]() |
merhaba merhabalar internetten birşeyler ararken tesadüfen ulaştım bu siteye ve ilk defa bir foruma dahil oluyorum. özellikle son bir yıldır kişiler gelişim hakkında farkında bile olmadığımız güçlerimiz hakkında bir çok kitap okudum ve merakım ilgim her geçen günde artıyor. e doğal olarak bu sitede çok ilgimi çekti. beklentim çok merhaba tekrar |
Ynt: merhaba Elife hoşgeldin. Gelişimine burada yardımcı olabilecek daha çok konu olacaktır. |
Ynt: merhaba hoşgeldin elife hem senin hemde bizim adımıza sevindim burada oluşuna... 44 (slm veremiyorum çünkü kızıyolar bazıları dl78 ) not: parantez içi seninle ilgili bir mevzu deil elifem başkasını uyuz etmek için yazılmıştır 44 mesela asisler f678h |
selam ben de aynı şekilde dolaşırken gördüm nasıl faydalı olurmu? |
Ynt: merhaba Elife hoşgeldin.... ne zaman geldinde ne zaman baş köşeye kuruldun be mubarek :) bak benden önce Emel bile görmüş seni tüh yaa ... olmadı şimdi bu ama arada senin hatırın var. baş tacısın ya o bakımdan... bi dolu yazı göreceksin sitede ilgini çekenlerin hepsini oku mutlaka faydasını göreceksindir. Hem biri bişey derse ( Emel gibi ) benim ismimi ver yeter... Laf aramızda umumiyetle çekinirler bende :) şaka bi yana gerçekten hoş bi site tebrikler Elife |
Ynt: merhaba Alıntı:
|
Ynt: merhaba Eemel cezasını keseyim mi 44 khkh56 |
Ynt: merhaba Alıntı:
|
Ynt: merhaba benim imdaaattt dememmi gerekiyor bu sahnede sayın senarist :) |
Ynt: merhaba Senariste ne güveniyorsun onu attık köşeye şimdi elimizde sen varsın gıkın çıkamayacak istersen bunun içinde hayal panosuna resim koy kendini kolla derim y789 Çekeceğin var asisler bilirsin bizlerle uğraşmak kolay değil khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |