![]() |
Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER kiss3 Arkadaşlar böyle bir siteye kavuştuğum için kendimi çok şanslı hissesiyorum.Ki, bir insan pozitif düşünce gücünün açamayacağı kapı olmadığını anladığı zaman bu sitenin bana açılan kapıları misali daha neler açılmasın ki?Bu sitenin kurulumunda yardımcı olan arkadaşlarıma en önemlisi fikir babasına ve tabiki onlarsız olmayan katılımcılarına sonsuz sevgi ve en iyi dilekli şükranlarımı iletiyorum.Kocaman kucak dolusu merhaba İzmir'den ve benden herkese. ----------------------- Tamamı büyük harf yazıldığı için tarafımdan değiştirilmiştir. |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER Merhaba İlker. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar dilerim ttli3 |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER vien1 hayırlı olsun |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER vien1 Hoşgeldin yanımıza mutlu paylaşımlar dilerim art56art56 |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER hoş geldin keyifli paylaşımlar art56art56 |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER Hoşgeldiniz. vien1 Güzel Paylaşımlar. super |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER happy6 merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.bu siteye girdiğimde kafamda neyle ilgili soru işareti varsa hemen oraya yönleniyorum.secret işte bu olsa gerek alk78 |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER Hoşgeldiniz. vien1 Sitede bir çok konuda bilgi mevcut. super Umarım uygulamalardan ve bilgilerden yararlanırsınız. Güzel Paylaşımlar. super |
Ynt: Merhabalar! Ben İlker izmirden SEVGİLER sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 PM. |