![]() |
merhaba ÖZLEM BOZ ben:) Değişime, gelişime merhaba diyen 'hayatımdeğisti.com' üyelerine: ilk olarak 17 yaşımda Doğan CÜCELOĞLU'NUN 'içimizdeki çocuk' kitabı yardımıyla içimdeki 'BEN' İ keşfettim.Kendimi çok şanslı, ve farklı hissettim. Şimdi görüyorum ki arayış içinde olan, kendisini sevmeye, kendisine yaklaşmaya çalışan bir çok şanslı insan var burda. Hepinizi merhaba diyorum. iyi paylaşımlar dileğiyle.. |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) Merhaba Özlem Boz. Hoşgeldiniz yanımıza. Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) Merhaba, hoş geldin :) |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) Hoşgeldin alk78 mutlu paylaşımlar smiliyface |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum... sapkal89 |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) merhabalar... vien1 hoş geldiniz yanımıza....güzel paylaşımlar dileriz... super sevgiler... hismiley |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) hoş geldin ne iyi ettiğinin farkındamısın bilmem.tekrar aramıza hoşgeldin. vien1 |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) Merhaba ÖZLEMBOZ; hismiley Aramıza hoşgeldiniz..http://www.hizliresim.com/2008/10/24/1127.gif Mutlu paylaşımlar diliyorum..Sevgiler.. actionsmile |
Ynt: merhaba ÖZLEM BOZ ben:) Merhaba vien1 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 AM. |