![]() |
herkese selam Ben uzun zamandır-bir kaç aydır-siteyi geziyorum ama tanışma fırsatım olmadı sizlerle. Sizin bilgi ve tecrübelerinizden gerçekten de çok çok faydalandım. Ego ve suçluluk telkinlerini 3 gündür dinliyorum etkileri tam bende. Pure huzur...ttli3 Atakan Bey size teşekkür ediyorum çok. Bu sitedenin tüm üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. İyi niyetli üyeler biraraya gelmiş...harika... kiss3 |
Ynt: herkese selam selam, hoş geldin :) |
Ynt: herkese selam hoşbuldum...sağol |
Ynt: herkese selam hoşgeldiniz. telkinleri boşlamayınız. çünkü çok faydasını göreceksiniz. mutlu haberler duyma dileklerimle. sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: herkese selam Merhaba aslı2010; hismiley Hoşgeldiniz.. vien1 Geliştiren paylaşımlar diliyorum... actionsmile |
Ynt: herkese selam teşekkür ederim spy game ve yeni bir hayat...evet telkinlere devam ediyorum gerçekten de farklı bi güven oluştu ben de yaa...nasıl diyim yani daha önce de kendime güvenliydim ama çok rahatım bazen bazı şartlarda daha çekingenken şimdi tam bir özgüvenli insan örneği oldum ttli3 şu anda telkinlerin 4.günü suçluluk+ego dinliyorum. çok kararlıyım her konuda bir netlik var beynimde. sezgi ve telepati kurma da da bir artış oldu...harika |
Ynt: herkese selam bir de aklıma şu geldi bir kaç sene önceydi sanırım. kendimi ve dışarıdan gelen tepkilere bakarak çok burnu havalardayım ben diye düşünmüştüm ve sanki insanları eziyomuşum gibi b i üzüntüye kapılmıştım bunun üzerine kendimi aşagılamaya başladım.-kendimi üstün görme olayını sonlandırmak için.ne biliyim işte ben aptalın tekiyim ben bi hiçim vs gibi ama o dönemi hatırlıyorum gerçektende bunları söyledikçe insan daha da zorlaştırıyo herşeyi ne kadar büyük bi hataydı o...neyseki bunu çok uzatmamıştım... girlhaha |
Ynt: herkese selam Selam Aramıza hoşgeldin. vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: herkese selam çiçekçim hoşbulduk kiss3iyi dileklerin için sağol...senin için de herşey çok güzel olsun |
Ynt: herkese selam hoşgeldiniz... vien1 blissy güzel paylaşımlar dileriz...sevgiler... hismiley |
Ynt: herkese selam sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: herkese selam suzzy cim ve pisimbat cım teşekkür ederim, hoşbulduk... sitenin asi kedisi sana bişey sorucam yaa arkadaşımın bi kedisi vardı bana sürekli baktı yaa.. gözünü kırpmadan gözümün içine içine...gördüğü her an..1 hafta boyunca...anlam veremedim bu neden olabilir ki...sevgileer. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 PM. |