![]() |
Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... Söze nereden başlanır, konuya nasıl girilir bilemiyorum..... bu zamana kadar iyi olabilmek için herşeyi denediğimi düşünüyorum.Yalnızım ve bir kızım var. sadece hayata daha umutla bakmayı ve gerçekten huzur istiyorum.çok yorgunum... |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... hoş geldin münzevi. doğru yerdesin iyi paylaşımlar... vien1 vien1 |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... vien1 Hoşgeldin münzevi herşey gönlünce ve dilediğin gibi olsun mutlu paylaşımlar smiliyface |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... aramıza hoşgeldin münzevi, telkinleri dinlemeye başlayabilirsin, bu konuda çok yardımı olacaktır sana, sevgiler |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
beni çok mutlu ettiniz.... ilginizden dolayı teşekkürederim.sanırım doğru yerdeyim.Telkinleri dinlemeye başladım.artık yanlız değilim bunu biliyorum.sevgiyle kalın.. smiliyface |
Ynt: beni çok mutlu ettiniz.... Tabii ki doğru yerdesin münzevi..Telkinlerin sonuçlarını da bizlerle paylaşırsın artık.. Sevgiyle kal... kiss3 |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi ,hırçın cat56 si blook |
Ynt: Herkeze merhaba umarım bu defa olur..... merhabalar... hismiley hoşgeldiniz yanımıza.... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler... ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |