![]() |
Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Değişik bir huzur içerisindeyim siteye girdiğim an itibariyle.Hele telkinler off of of thumbsanim VAROLDUĞUNUZ için teşekkürler... |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Aramıza Hoşgeldiniz... super |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Hoşgeldiiiin vien1 hep böyle hissedersin umarımm smiliyface |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Çok fazla internete giremememe rağmen girdiğim ilk an siteye giriyorum çünkü ciddi anlamda rahatmamı sağlıyor.Sizlerinde sıcaklık göstermeniz beni ayrıca cok mutlu etti. kiss3 Telkinleri elimden geldiğince dinliyorum.Çünkü buna gerçekden cok ihtiyacım var.İnşallah en kısa zamanda etkisini görcem.Yürekten inanıyorum |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Merhabalar selos; hismiley Katılımlarının devamını bekliyoruz...Hoşgeldin... smiliyface |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum merhabalar. hoşgeldiniz. katılımınızın daha uzun süreli olması dileklerimle... değişmleri de paylaşmayı sakın unutmayın. günlükler kısmına bir başlık açarsanız. takibi kolay olur. sağlıcakla ve ışıkla... |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum Bunu paylaşmam lazım çok garip bişey yaşadım. Dün akşam ego(guven) güçlendirici klasik müziği üst üste fazlaca dinledim. Uykuya dalmaya yakın korkunç bir ortamdan birden bulutların arasında güzel halılar serilmiş bir merdiven gördüm ve yavaş yavaş ego güclendirici klasik müziğin eşliğinde merdivenlere kuş bakışı bakarak yükseliyodum. Fakat korkmaya başladım cünkü yatakta olduğumu biliyordum,korkma dedim kendime ve kendi elimi yanagımda hissettim hafifce vurarak uyandırdım kendimi neutrali5 E bu ne şimdi ?Fikri olan varmı? rt67 |
Ynt: Burdayken kendimi başka bir alemde hissediyorum rüyalara alışkın ol, ilk haftalarda bol bol tatlı rüya görürsün. wave hoşgeldin aramıza sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |