![]() |
TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST mlk34 Selam böyle güzel bir site için çok teşekkürler.depresyon ilaçlari kullahniyorum ama bu site beni rahatlatiyor.allah razi olsun tüm site yönetiminden.kpss ye yillardir girerim ama bir yere hiç yerleşemedim. çok şanssiz olduğumu düşünüyorum doğuştan.inşallah sinavi kazanip memur olup (tüm yapabileceğim iş devlet memuru olmak.hakkimi savunamam bari devlet savunsun! lnşallah...)aileme ve tüm insanlara faydam olur.sizden ricam bana yapabileceğim şeyler hakkinda öneriler.saygilar ve sevgiler tel45x |
Ynt: TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
Ynt: TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST [color=crimson][b]mrb BEYAZ MELEK ; actionsmile bak sana bi cin yolluyorum hadi bi dilek dile bakalım ..... ttli3 http://site.mynet.com/jingle4/mynet_...osgeldiniz.gif Hoşgeldiniz.. |
Ynt: TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Öncelikle kpss olayına değinelim.Sitemizde KPSS ile ilgili bölümümüz var.Ordan takip edebilirsin.Bende KPSS magduruyum 3 kere girdim kazandım ama yerleşemedim.Tek sen değilsin.Birçok insan bu durumda.Dilerim sen memur olanlardan olursun.Şansız oldugunu düşünme belki daha güzel kapılar açılır önüne.Hep güzeli iyiyi umut ederek yaşamalıyız. kiss3 |
Ynt: TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST Merhabalar BEYAZ MELEK. actionsmile Aramıza Hoşgeldin. vien1 Nickini de değiştirmen çok iyi olmuş. Gayet güzel. super Güzel Paylaşımlar. super |
Ynt: TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST Merhabalar BEYAZ MELEK; Yanımıza hoşgeldin.. vien1 Bu siteyle birlikte hayatında açılan yeni beyaz sayfanda, yaşadığın tüm eksileri artılara çevirmeni diliyorum... http://www.hizliresim.com/2008/10/3/5452.gif Sevgiler... smiliyface |
Ynt: TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM KPSS İLE İLGİLİ TELKİNLER İST merhaba beyaz melek aramıza hoşgeldin, sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM. |