![]() |
Benim Hayatım Değişmez... Benim hayatımı değiştirecek bir mucize icat edilmemiştir herhalde ama burası belki bana destek olabilir. Benim sosyal fobim filan yok, ama bazen nedense insanlar beni çok rahatsız ediyor. Bana baktıkları zaman düşündükleri şeyleri hissediyorum sanki ve hepsi de kötü niyetli işte! hih33 Niye bana baktıklarını da anlamıyorum! Hayır çirkin falan değilim, üzerimde bir kusur-gariplik de yok ve çok da sıradan giyiniyorum! Bir keresinde biri bana gözlerimin büyük ve kediye benzediği için dikkat çektiğimi söylemişti! :/ yani hep gözlükle mi gezmeliyim?! >:( Kalabalık yerlerden ayrıldıktan sonra başım çok inanılmaz ağrıyor şaşkın ve kendimi mutsuz hissediyorum, her insanın sorununu hissediyorum sanki! Evet doğuştan hislerim gelişmiş, bundan ne kadar denesemde kaçamadım; ama acaba daha dirençli olmanın bir yolu yok mu? Koruma kalkanı diye bir mp3 gördüm galiba, acaba o işe yarar mı??? dusun |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Merhaba selinarosa; hismiley Öncelikle hoşgeldin. vien1 Seni yanımızda görmekten mutlu olduk.. İnsanlar bazen bizleri rahatsız edebilirler.Özellikle saygı yoksunu olanlar bunu daha fazla hissettirir. Fakat bu hal sürekli ise ya da bize öyle geliyorsa ortada sorun var demektir.Ve sorunlar çözülmek içindir.. İnsanlar bana da bazen böyle garip bakarlar. Sinir edercesine. Ayrıca ben de kocaman gözlüyüm. Sana iyi ki kedi gözlü demişler, bana şey derler eeee, nasıl desem eşşek gözlü... khkh56 Böyle durumlarla başedebilmek için "başkalarının düşüncelerini önemsememek" gerekir. Şimdi, "ego güçlendirici" ve "suçluluk duyguları" telkinleri ile başla dinlemeye.Çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinler. Yaklaşık 15 gün dinledikten sonra da "başkalarının düşüncelerini önemseme" , "kendine güven" ,"sosyallik artırıcı" telkinlerini ve istediğin başka telkinleri de eklersin. Ondan sonra hayatının nasıl değiştiğine ve insanları nasıl sevdiğine sen de şaşıracaksın.. Hadi bakalım. Mutlu haberlerini bekliyoruz. Sevgiler... http://www.hizliresim.com/2008/9/10/3824.gif http://www.hizliresim.com/2008/9/10/3824.gif |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Tamam teşekkür ederim!! ^^ |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... merhaba selinarosa yazını okudumda senin yazdıklarını bende çok yaşadım yıllarca.aynı dertten muzdariptim insanlarla biraraya gelmeye korkar olmuştum çünkü eve gelince resmen hasta oluyordum.bu beni çok rahatsız ediyordu .telkinleri dinlemeni bende tavsiye ederim sana ama ben şifamı reikiyle buldum sanada tavsiye ediyorum |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Evet reiki! Belki tembelliği bırakıp bunu denemeliyim! utananadam Teşekkür ederim! ^^ |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Hoşgeldiniz. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Hoşbulduk, teşekkürler!! Niye bana karma vermiş birileri? hahaha! xD iyi karma mı, kötü karma mı acaba?! ttli3 |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Merhaba selinarosa; Karma nedir? Bu konuyu en eli açık olan kişi yanıtlasın istersen smiliyface Alıntı:
|
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Ah bunu bilmiyordum çok ilginç...ben de şu oklar ne işe yarıyor diyordum! 44 utananadam |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... Slm arkadaşlar..Ben de yeniyim ..Ama çok güzel bir siteye benziyor....Faydasını göreceğimizi umuyorum |
Ynt: Benim Hayatım Değişmez... kıyamam sana ne güzel bak iri gözler en güzel gözlerdir maşallah.. dua oku korun.. mlk34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM. |