Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   mp3 sorunu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/1336-mp3-sorunu.html)

emel36 19-05-2007 11:57 AM

mp3 sorunu

arkadaşlar herkese selam öncelikle.
ben mp3 leri daha önce dinliyordum sonra,
onlar silindi burdan yine yükledim.
fakat eskiden dinlediğim 11 dakikaysa şimdi indirdiğim
7 dakika çıkıyor.mesela suçluluk sanat müziği 11 dak. falandı
şimdi ikinci kez indirdim 7.23 dak.
bütün mp3 lerin boyutu ve süresi verilirse hepsi ayrı ayrı çok sevinirim.

yılmaz 19-05-2007 07:40 PM

Ynt: mp3 sorunu

evet bu konu daha öncede beni düşündürmüştü. aynı sriptin farklı versiyonları bile süre olarak farklı olabliyor!! dusun

hayalayaz 20-05-2007 12:53 AM

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu kısalık uzunluk ne gibi bir sorun yaratıyor,ben bir scripti arka arkaya 3-4 kere kaydettim,böyle dinliyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba yanlışmı yapıyorum diye düşündüm,aydınlatırsanız sevinirim
saygılı sevgiler

emel36 20-05-2007 01:48 PM

işte bizde bilmiyoruz.eğer yanlışsa kısayı değil
orjinali hangisiyse onu dinleyelim.
bu konuda cevabı verecek admin dir galiba.

lalezar 20-05-2007 04:24 PM

Arkadaşlar ya .ne önemi var..ben de 58 kiloya düşmüşüm .inanın farkında olmadan oldu.şööleki,önceden tatlı gördüğümde kendimi kaybederdim..şimdi tadına baktım veya bakmadım bunu ayırt bile edemiyorum.o derece önemsiz yani..son zamanlarda her gece telkin dinliyordum.gece dinlemek ,beni çok degiştirdi ve ben bunu her gecen gün farkediyorum...aslında yemek de yiyorum ,açlık hissetmiyorum.kilo verme telkin içeriğine baktım bi ara ,aynen orda ne yazıyosa hissetmeye başladım.ve en tuhafı farkına varmadan oldu..en güzel yanı bi zorlama olmadan ,kendiliğinden olması...aslında normali bu...
evet lerzanım her pazar gibi bu pazar da hızla akmaya devam ediyor..mutlu pazarlaaaaaarrr.. blissy

hayalayaz 21-05-2007 01:19 AM

işte böyle lalem lalezarım, bu iş bitmiştir,artık kiloyu sadece manavdan aldığın sebze ve meyve için telaffuz edeceksin,58 çok fazla değil eğer birkaç kilo daha diyorsan onlarda kendiliğinde gitti bile,sağlıklı günler hepinize çünkü gerçekten esas olan o. saygılı sevgiler,

mudokon 21-05-2007 07:54 PM

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ya .ne önemi var..ben de 58 kiloya düşmüşüm .inanın farkında olmadan oldu.şööleki,önceden tatlı gördüğümde kendimi kaybederdim..şimdi tadına baktım veya bakmadım bunu ayırt bile edemiyorum.o derece önemsiz yani..son zamanlarda her gece telkin dinliyordum.gece dinlemek ,beni çok degiştirdi ve ben bunu her gecen gün farkediyorum...aslında yemek de yiyorum ,açlık hissetmiyorum.kilo verme telkin içeriğine baktım bi ara ,aynen orda ne yazıyosa hissetmeye başladım.ve en tuhafı farkına varmadan oldu..en güzel yanı bi zorlama olmadan ,kendiliğinden olması...aslında normali bu...
evet lerzanım her pazar gibi bu pazar da hızla akmaya devam ediyor..mutlu pazarlaaaaaarrr.. blissy

tebrik ederim Lalezar Hanım.yanlız kilo verme telkinini çokda dinlemeyin 30 kilo ya falan düşersiniz iyi olmaz :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 PM.