![]() |
Ynt: HAYATIM DOLDU :) Selamlar hoşgeldiniz, Hayatdolu blissy bir arkadaşı aramızda görmek çok hoş.... Gelişmeleri paylaşmanızı bekleriz... Sevgiler, saygılar. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DOLDU :) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DOLDU :) Tessekkur ederim Merto. Bende sizin araniza katilmaktan cok mutluyum. Bugunlerde zor gunler geciriyorum ama herseyin ustesinden gelebilecegime inaniyorum. Pozitif enerjilerimizi birbirimize aktarmak dilegiyle. Sevgilerimle, |
Ynt: HAYATIM DOLDU :) Hoşgeldin bende hoşgeldim. Umarım hep iyi olur hayatımız şu aralar benim iyi gitmesede olumsuz düşünceye izin vermemek için mücadele ediyorum bir çok gelişimin farkında olsamda uygulamakta güçlük çekiyor insan |
Ynt: HAYATIM DOLDU :) Merhaba ve Hoşgeldin Burcu, Kendimizce hayatımızda hepimizin elbet zor anları oluyor. Olumsuz dusuncelerle ve karamsarlıklara bogusuyoruz ve onlardan uzak kalamaya calısıyoruz. Birbirimize destek olalım. Gelisimlerimiz ve degisimlerimizi , zorlandıgımız anlarımızı yazalım. Gorusmek uzere, Sevgilerimle, |
Ynt: HAYATIM DOLDU :) bencede hoş geldin ve hoş kalacaksın hatta karanlığa yaktığın bir mum yerine buradan güneş gibi doğacaksın sevgilerimle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |