![]() |
slmlar herkese!!! öncelikle herekese merhaba.. burda güzel işler yapılıyor. ben bu yılın başlarında bu siteyle tanışmıştım. mp3leri ilk zamanlar oldukça dinliyordum. bu yıl sınava hazırlanıyordum ve bu mp3ler bana oldukça yardımcı oldu. inanın ders çalışmaktan çok meditasyon yapıp classic muzik dinliyodum music45 ama kendime güvenim sayesinde Boğaziçi Üniversitesini kazandım. birşeyler için inat etmek gerekiyor bunun için de sağlam bir özgüvene ihtiyaç var. Ben kendimde bu özgüveni yakaladığıma inanıyorum e tabi sorun şu ki heryerde ve herkonuda kendinize güvenemiyorsunuz. Bu siteye katkıda bulunan herkese Teşekkürlerimi iletiyorum.. SAYGILAR.. |
Ynt: slmlar herkese!!! Dostum sitemize tekrar hoşgeldin.vien1 Okulunda hayırlı olsun smiliyface |
Ynt: slmlar herkese!!! Merabalar hismiley Boğaziçini kazandın ha vay be 25889 kutlarım Bende 1 haftadır dinliyorum ve gelecek sene bende öss ye gircem inş banada faydası dokunurda boğaziçi odtü vs üniversiteler kazanırım wave |
Ynt: slmlar herkese!!! merhaba deeper_hypnosis .. hoşgeldin yanımıza.. mutlu paylaşımlar super |
Ynt: slmlar herkese!!! Merhabalar deeper_hypnosis actionsmile Aramıza Hoşgeldin. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
Ynt: slmlar herkese!!! Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 Başarın için tebrik ederim alk78 |
Ynt: slmlar herkese!!! sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: slmlar herkese!!! çok teşekkür ederim arkadaşlar.. öss bisiklet bitti artık.. cilgin897 elimden geldiğince paylaşımlara katılıcam.. pc05 bu arada sınava hazırlanan arkadaşlar meditasyon yapmanızda fayda görüyorum. ben yapıyordum fakat nefes alıştırmalarından pek öteye gittiğim söylenemez. ama nefes alıştırmaları da insanı muhteşem zinde kılıyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM. |