![]() |
Merhaba Herkese iyi akşamlar. actionsmile Bende sitenin yeni üyesiyim. Aslında pekde yabancı sayılmam. Sitedeki bymehmet'in yeğeniyim. Telkinleri de 3 aydır dinliyorum zaten. Şimdilik iyi akşamlar. |
Ynt: Merhaba merhaba Tuba hoşgeldin yanımıza.. telkinleri üç aydır dinliyor olman çok güzel.. sendeki gelişimleri paylaşmanı bekliyoruz ark5 |
Ynt: Merhaba merhaba tuba, sana torpillisinden hoşgeldin, vien1 ne de olsa mehmet abinin yeğenisin. |
Ynt: Merhaba Merhaba Tuba; hismiley Aramıza hoşgeldin vien1 Üç ay gecikmeli de olsa seni tanımaktan mutlu olduk. Paylaşımlarını, tecrübelerini bekliyoruz. Sevgiler... kiss3 |
Ynt: Merhaba merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... sevgiler... hismiley |
Ynt: Merhaba hoşgeldiniz tuba_tuba mutlu paylaşımlar... |
Ynt: Merhaba vien1 hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar hismiley |
Ynt: Merhaba sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Merhaba Hosgeldin. |
Ynt: Merhaba Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Merhaba Herkese teşekkür ederim. ark5 Tuba benim yeğenim. Dayısı oluyorum. Kendisi, pek bilgisayarla haşır neşir olan biri değil malesef. Şu aralar da biraz yoğunluğu var. Telkinleri dinliyor uzun süredir gerçi. Siteye de ben üye yappıp mesaj yazdırdım. smiliyface Kapanık içine biraz da. Ankara toplantısına getirecektim ama, bir yere gitmeleri gerektiği için gelemedi. Buradaki toplantıya gelir artık. super Sağlıcakla... actionsmile |
Ynt: Merhaba vien1 tubacık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM. |