![]() |
selaaaaaaaaaaaaaam Herkese selamlar forumunuz çok güzel çok özel çok şey öğreneceğimi düşünüyorum |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Alıntı:
güzel paylaşımlar super |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam merhaba askınsofi.. hoşgeldin yanımıza.. paylaşımlarını bekliyoruz ark5 |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Sanemce tam yazıyordum cerenden başka kimse hoşgeldin yazmadı diye sen yazdın teşekkür ederim umarım çok güzel paylaşımlar çok güzel arkadaşlıklar kurulacak |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam bi de burda yazayım vien1 vien1 vien bi sieteyeye girdiğin için hiç pişman olmayacaksın güzel paşlaşımlar diliyorum |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam bu saatlerde forumumuz tenha oluyor askinsofi ttli3 malum sabah erken kalkanlar var onayi |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Alıntı:
İşte o erkencilerden biri de benim.Sabah okudum mesajı.Hoşgeldin askinsofi.Mutlu paylaşımlar. Mutlu yıllar,nice güzel yaşlara sağlıkla mutlulukla. kiss3 |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Hoşbulduk sağol inşallah hep beraber daha nice yıllar kutlarız |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Hoşgeldin mutlu yıllar nice güzel günler geçirmeni dilerim. |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Hoşbulduk arkadaşlar eminim bu site hayatıma çok şey katacak benim bazı çözümleyemediğim sorunlarıma çözüm olacaktır umarım.Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Aramıza hoşgeldin askinsofi ; vien1 Ben bu saatlerde takıldığım için doğum gününe de geç kaldım sanırım.Yine de en içten dileklerimle kutluyorum. alk78 Burada gerçekten de çok şey öğreneceksin. Sadece telkinler değil,tüm hayata dair. senin de güzel paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiler... kiss3 |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... sevgiler... hismiley |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam hoşgeldiniz askinsofi ... mutlu paylaşımlar... |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam hoşgeldiniz güzel paylaşımlar hismiley |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 AM. |