![]() |
merhaba dostlarımmm uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu caanım siteyi hayatımın bi parçası oldunuz canım dostlarım ama artık aranıza katılıp kaynaşmak istiyorum sizlerle ark5 her ne kadar sosyal fobik olsamda smil56 Sizleri çok seviyorum mutlu paylaşımlarımız olması dileğiyle... kiss3 |
Ynt: merhaba dostlarımmm seyirci olmaktan çıkıp bizle beraber rol aldığınız için teşekkürlerimi sunarım... mutlu paylaşımlar ve sizden güzel haberler bekliyoruz... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: merhaba dostlarımmm İşte bu.En sonunda istediğim nickli birisiyle karşılaştım.Ne kadar güzel bir nick 'huzur' canı gönülden hoşgeldin Huzur'cum yanımıza. Sana da hoş sohbetler, Mutlu paylaşımlar. |
Ynt: merhaba dostlarımmm Bu sıcak karşılamanız için teşekkür ederim dostlarım. Nickimin istediğin gibi olmasına sevindim canım redflowers ark5 beni senmi çektin bu siteye yoksa ttli3 |
Ynt: merhaba dostlarımmm Merhaba huzur. actionsmile Hoşgeldin aramıza. vien1 Güzel paylaşımlar... super |
Ynt: merhaba dostlarımmm merhaba huzur. hoşgeldin yanımıza.. mutlu paylaşımlar http://images.google.com.tr/url?q=ht..._w-Rl6mUIOEAzw |
Ynt: merhaba dostlarımmm hosgeldın vien1 huzur kiss3 |
Ynt: merhaba dostlarımmm Teşekkür ediyorum bymehmet sanemce ve özlemelek canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler kiss3 |
Ynt: merhaba dostlarımmm sitemize huzur gelmiş haberim yok girlhaha hosgeldiniz umarız sizde bibiz gibi aradıgınız herşeyi bulursunuz burda iyi paylaşımlar t678 |
Ynt: merhaba dostlarımmm slm hismiley art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM. |