![]() |
merhabalar herkese merhabalar buraya yeni üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine...okyanusa düşmüş gibii oldum buraya girince çok mutluyumm varlıgından haberdar oldugum emegi geçen herkese teşekkürler sevgiler |
Ynt: merhabalar kido hoşgeldin umarım aramızda hoş vakit geçirirsin |
Ynt: merhabalar çok teşekkürler hayalaz bilgisayarımda bi arızadan dolayı malesefki siteyi ziyaret edemiyor vede deneyimlerimi sizlerle paylaşamıyorum ama bu uygulamadıgım yada heves edip bıraktıgım anlamında degil kesinlikle..hatta süper ama süper degişimler yaşamaktayım vede bunları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmaktan çok zevk duyacagım...hepinize sevgiler hayallerimizin gerçegimiz oldugu nice güzellikleri paylaşmaya konuşmaya en kısada görüşmek üzere derty |
Ynt: merhabalar ne güzel ben yeniden doğmuş gibiyim lütfen hiç bırakma devam et. sevgiler |
Ynt: merhabalar yok yok bırakırmıyımm oda ne demekk aslaaa artık bunun tadını almışken bırakmak olurmuu herkesede şideetle tavsiye ediyorum dilimin döndügünce anlatıyorum...çalışıyorum...birileri için güzerl bişeyler yapmanın mutlugunu hiseetmek çok güzel bi duygu çünküüü.... y789..o yüzden tam gaz devammm |
Ynt: merhabalar aramıza hoşgeldiniz derty |
Ynt: merhabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM. |