![]() |
ben de farkında olmak istiyorum tender45 herkese selam... b456 içimde çözemediğim o kadar çok durum var ki, aman Allahım 96 emb23 Sanki tüm bunları farkettiğimde, yani kendi farkındalığımın farkına vardığımda hayatımda bir dönüşümün olacağına inanıyorum, çok özel bir sitedeyim, uzun zamandır üyeyim aslında, izleme durumundaydım, ama bugün şimdi şuan bilinmezliği bilinmeyenlerle bilebilmek sizlerin enerji halkanıza dahil olabilmek ve o halkayı genişletmek adına tekrardan herkese selam s456 blissy sevincli |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum merhaba hoşgeldin.... sapkal89 |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum vien1Hoş geldin... Ve baya da neşeli, hızlı bir girişti... |
ben de farkında olmak istiyorum Hoşbuldum cem ve matlatari ttli3 Sevgili matlatari neşeli olmak için neşeli giriş yaptım, atmosferi de bozmak istemiyorum aslında art56art56 Hızı tam olarak anlayamadım ama hissettiğimi söyleyeyim, o da zamanın hızlı akıyor görünümü ve asrın somut ve soyut olanı dengeleme isteğinin bende de bulunmasından kaynaklanıyor galiba, ve eşimin de bunu idrak etmeme vesile olması dusun hismiley |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum Tamda atmofere uygun bir şekilde giriş yaptığın kesin :)... |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum Alıntı:
|
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum art56art56 Insirah hosgeldin ... Farkindaliginin dogru bir sekilde artmasi dilegiyle... s456 |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum selam.soyut olanla somut olani dengelemek istedigi,cok ilginc buldum yorumu |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum Hoşgeldin, hemde farkıda olarak geldin, farkındalığının hızla gelişeceğine inanıyorum. |
Ynt: ben de farkında olmak istiyorum hoşgeldin kiss3 vien1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM. |