![]() |
hoşgeldim :) benim için önemli bir gün.12/04/07 ... yaklaşık bir haftadır çektiğim uykusuz ve yemeksiz günlerden sonra bugün beklediğim başvurunun onayını aldım ve çok mutluyum. bu mutluluğumu daha sıcağı sıcağına yaşarken çok sevdiğim arkadaşımdan bu sitenin maıl adresi geldi bana mutluluğun sarhoşluğundan olsa gerek hiç düşünmeden girdim bu siteye ve hemen arkadaşımında yönlendirmesiyle suçluluk bölümündeki müzikleri indirdim. su sesi ve klasik müzik ve diğerleri çok güzel... daha siteyi veya içeriğini inceleme lüksüm olmadı maalesef. ama en kısa zamanda incelicem. şimdilik bu kadar işler beni bekliyor:).... |
hoşgeldim :) aramıza hoşgeldin,bu arada yeni işin hayırlı olsun,senin adına sevindim |
hoşgeldim :) Hoşgeldin NARPI....mutluluğun daim olsun.... |
hoşgeldim :) Hoşgeldinse bence hoşta bulmuşundur sempatikliğin daim olsun |
Ynt: hoşgeldim :) merhaba bende bu siteye yeni geldim içeride büyük süprüzler var gibi siteyi yeni yeni çözmeye balşıyorum..arkadaşlar görüşmek üzere hismiley |
Ynt: hoşgeldim :) Hoşgeldin zinnur Matruşka gibi bir yerdir burası .....faydalanman dileğiyle... Sevgiler |
Ynt: hoşgeldim :) sevgili zinnur ve narpi ikinizde hoşgeldiniz. clapping clapping |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 PM. |