![]() |
uçurumun kenarında meraba hayatim değişti üyeleri bu siteye arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum.amacım hem içimi dökmek hemde çıkış yolu bulmak. 29 yaşındayım ,erkeğim. çocukluğumda ai le içi şiddet,üniversite döneminde aşk,işkence,askerde ezklik sebebiyle ruh sağlığım çok kötüü.kendime güvenim,kendime değerim kalmadı. ilaç tedavisi gördüm,h. değişti telkinlerini dinledim yararı olmadı bunların yanında vücudumdaki şekil bozuklukları benii dahada kötü durumlara sokuyor. uzun zamandır i işsizim.bulduğum bir ik işte de rahtsızlığım yüzünden devam edemedim.ailemin maddi durumu iyi olamadığından bir türlü tedavi olmadım çoğu zaman rı düşünüyorum. bu konuda tavsiyelerinizi ve dernek ve ya sağlık kuruluşu varmı bilmek istiyorum |
Ynt: uçurumun kenarında Hoşgeldin aramıza, Bugün forum üyeleri Ankarada buluştular, tanışıyorlar. Mesajınızı diğerleri de okuyacakır muhakkak. Şu an için yapabileceğiniz en kolay şey sabırla telkinleri dinlemek, sitede yazılanları takip etmek. Nerede ikamet ediyorsunuz? |
Ynt: uçurumun kenarında afyonda neden sordunuz? |
Ynt: uçurumun kenarında öncelikle hoşgeldin diyorum kardeşim hayatın sırtımıza yüklediği sorunlarla hepimiz savaşıyoruz pes etmeden inatla savaşmak gerekiyor umut etmeli insan hep . hayal abla yada atakan cevap verecektir telkinleri dinlemeye devam etmelisin bence ayrıca |
Ynt: uçurumun kenarında merhaba.. yanımıza hoşgeldin.. yalnız değilsin.. hepimizin sorunları var kendince.. ama az, ama çok.. buradayız, çünkü birbirimizden güç alıyoruz.. mutluluklarımızı paylaşıp çoğaltıyor, mutsuzluklarımıza farklı bakış açılarıyla çözüm yolları açıyoruz.. değişim düşüncelerde başlar.. öncelikle zihninden olumsuz düşünceleri atmalısın.. kendini sevmelisin her şeyden önce.. unutma ki ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZ SİNİZ ! hep birlikte neler yapılabileceğine bakacağız ve değişim sürecinde yanında olacağız.. yeterki bunu iste ( istiyorsun ki buradasın ) en önemlisi de izin ver.. "ama " ları uzaklaştır kendinden. "ama" lara yer yok.. onlar sadece olduğun yerde kalmanı sağlar.. telkinleri dinlemeye devam et.. ümidini hiç bir zaman yitirme.. saygılı sevgiler hismiley |
Ynt: uçurumun kenarında Merhaba Arkadaşım, hismiley İçinde bulunduğun durumu çok güzel ifade etmişsin..Bazılarımız hayatın kötü şartları ile çocuk yaşta tanışabiliyor.. Yine de birşeyleri değiştirmek için hiçbir zaman geç değil. Öncelikle değişeceğine gönülden inanman ve umudunu yitirmemen gerekiyor. Telkinleri dinlediğini yazmışsın. Düzenli dinlediğine emin misin? Ve ya ne kadar zamandır dinliyorsun? dusun Çünkü arada bir dinlemeyle istenen sonuç alınamıyor maalesef..Sorun ne kadar geçmişe dayalıysa ve yoğun yaşanmışsa o kadar fazla dinlemek gerekir diye düşünüyorum..Ben öyle yaptım.Gece-gündüz dinledim.Hala da devam ediyorum.Forumu incelediysen insanların sonuçları sana yol gösterecektir..Tabii bizden daha tecrübeliler de seninle ilgilenecektir. Bulunduğun yerde sanırım Afyon 'du, mutlaka aradığın sağlık kuruluşları vardır.Oradaki bilen arkadaşlar cevap yazacaklardır sana. Hayatta hiçbir zaman ümidini yitirmemen dileğiyle.. Umarım tekrar görüşeceğiz... Sevgiyle kal... kiss3 kiss3 smiliyface |
Ynt: uçurumun kenarında merhaba, aramıza hoşgeldin. vien1 vien1 vien1 aradıklarının fazlasını bulacağın bir sitedesin. telkinleri ne şekilde dinledin bilmiyorum ama öncelikle suçluluk, ego ve kendine güven telkinlerini dinlemen öneriliyor. sana bu konuda daha detaylı açıklamalar yapılacaktır ben bu kadarını biliyorum. umarım faydasını kısa zamanda görürsün. sevgiyle kal..... |
Ynt: uçurumun kenarında sevgili ruhumdarda... hangimiz bu yaşadıklarını yaşamadıkki... malesef ülkemizin sosyal ve kültürel zaafları dolayısıyla her birimiz bir kenarından senin de çektiğin bu sıkıntıları çekiyoruz... ama ben şuna inanıyorum çekilen bu sıkıntıları eğer atlatabilirsek hayata çok daha sağlam çok daha sıkı hale geliyoruz... açık sözlülüğüne ve samimiyetine burda çok dahada açık ve samimi karşılık bulacağına eminim... tam yerine gelmişsin... problemide biliyorsun "en zor problemin 9 çözümü vardır" derler... sana burda tüm üylerimizin destek olacağına emin olabilirsin... güzel payleşımlarda görüşmek dileğiyle... sağlıcakla kal... smiliyface |
Ynt: uçurumun kenarında yazılarıyla bana destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. bana destek veren,umut veren insanların olduğunu bilmek iyi bir duygu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:28 PM. |