![]() |
herkese merhaba merhaba,sitenize dun uye oldum ve hemen butun scripterinizi indirdim dinlemeye basladım bile.umuyorum bu sıkıntılı gunlerimde bana ilac olur :) tekrar merhaba hepinize |
herkese merhaba Merhaba......Hoşgeldiniz.... hismiley Yakın bir zamanda etkileri hissetmeye başlarsınız.... Umarım sıkıntılarınız dağılır ... sevincli ..Bizlerle de paylaşın gelişmeleri... Foruma da katılım ve paylaşımlarınızı bekleriz.... Sevgiler.... smiliyface |
herkese merhaba hoşgeldin S_A_R_I !! umarım aradığın ilacı bulabilirsin... ama unutma o sıkıntılarla ugraşırken senden bir tane daha yok!... tekrar hoşgeldin 44 |
herkese merhaba tesekkur ederim..tabiki benden bi tane daha yok bunu hep kendime soluyorum zaten ama bazen insan hayata ole bir kaptırıyorki bazı seyleri unutabiliyor..tekrar hatırlattıgın icin tesekkurler.. s456 alk78 |
herkese merhaba evet haklısın bazen malesef kaptırıyoruz kendimizi hayata farkında olmadan unutuyoruz t678 |
herkese merhaba Aramıza hosgeldın emın ol cok memnun kalıcaksın 8977 |
herkese merhaba Hiç böyle karşılandınmı S_A_R_I?Hoş geldin.Böylesine sıcak ve samimi.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |