![]() |
yaa ben çok mutsuzumm.... mrh arkadaslar.benim sorunum ben hayattan zevk alamıyorum ya.hep bir anlık herşey benim için.mesela ben arkadslıga çok öenm veririm kova burcuyum birazda ondan ve karşımdakindende bunu beklerim ama görmeyince deli oluyorum..ne bilim benim için arkadas herşeyini paylaşabilecin bir çekinmenin olmayacagı biri olmalı ama ben bunu bulamıyorum.aslında var arkdasım ama galiba benim kadr sevmiyo.insan oglu ne kadrda sevgiye muhataç ya.bide bu müzikleri dinliyorum ama bunların bazıları benim içimi hepten karartıyo acaba sora geçermi.yardımlarınız için şimdiden teskk. cat3500 |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... tam yerine geldin işte... istersen kendine burda bir günlük açmakla başla... üyelerin değişim günlükleri var ordan... bu telkinlerin nasıl dinleneceğine dair daha önce sana verilen yerden okuyarak sana uygun olan tarzını dene... olmazsa senin dinlediğin müzklere özel cd yapılabilyor... site sahibi ve yönetimi yardımcı olacaktır... bunları bir bir aşacaksın merak etme... smiliyface |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... vien1 aramıza hoşgeldin sevgi gülpınar, Lier22 doğru söylüyor.. tam yerine geldin bende kova burcuyum ve bende senin gibi arkadaşlığa samimiiyete çok önem veririm. ama arkadaş çevremde edindiğim tecrübelerden birini paylaşmak isterim ki, karşılıksız sev, o seni senin onu sevdiğin kadar sevmesede tüm samimiyetinle sev.. bunu ona hissettir. gerisini boşver sung66 aradığın ilişkiyi bulmak için çaba harcama.. o seni bulsun hih33 çok samimi söylüyorum kendinden fazla kimseyi sevme.. hayattan zevk almamak diye birşey yoktur bence, bazı şeyleri sevmezsin ama illaki sevdiğin, yapmaktan hoşlandığın, merak ettiğin birşeyler vardır. bunaların üzerine yoğunlaş.. olmadı sen üret.. hayat güzel ve yaşamaya değer.. ve her birimiz bize, en üstün canlı olarak yaratılan biz İNSANlara, layık olduğumuz gibi yaşamak, hakkettiğimiz gibi yaşamak düşer... günlük açman ve paylaşımda bulunman yararına olacaktır, bencede iyi fikir.. sapkal89 güzel değişimler, güzel paylaşımlar... hismiley |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... bene mutlu ol |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... yaa öle mutlu ol demekle keske olsa ama olmuyo.ya ama bazen böle içime bir mutluluk doguyo ozaman sanki yeniden dogmuş gibi oluyorum.ama bazende tam tersi.hayta bu galiba kısacası... ark5 |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... 88a |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... çok mutsuzum yazısını görünce dayanamadım belki yardım edebilirim diye düşündüm..benim edindiğim bi fikir var ve çok yardımı oluyo herzaman 'sen biriciksin önemlisin şu yaşamda ve başkasına ihtiyacın yok sevmek için.isteyen gelir yanına istemeyen gelmez,gelenle paylaşırsın bazı şeylr gelmeyini salıver gitsin hismiley hem kendi kaybeder senin gibi zeki bir kova burcunu kaçırır:D'bu düşünceyi benmsedikten sonra yakınlrımı (aile,arkadaş)daha çok sevdiğimi anladım engelsiz koşulsuz araya bişeyler girmeden.bunu anladıktan sonra herşey daha farklı oldu (olumlu )onların bana yaklaşımı,paylaşımlar vs uzar gider. ayrıca mutluluğun sınırı yoktur.kalbin atıyosa mutsuz olmak niye dusun 44 benim en büyük mutluluk kaynağım kalp atışlarım göğsümdei o kıpırtı smil56 |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... deneyelim bakalımm canım.... smiliyface |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... öncelikle hoşgeldin diyelim vien1 bende senin durumundaydım sitedeki abilerimin ablalarımın yardımıyla olumlu düşünmeyi ögrendim az da olsa mutlu olabiliyorum eminim sende mutlulğa ulaşacaksın .. mesela ben mutluluğu müzikte arıyorum insana huzur veren gerçekten mutlu eden müzikler dinliyorum .. elimde çok hoş albümler var dinlediğimde kendimi bulduğum istsersen seninle paylaşabilirim .. hismiley sevgilerle iyi geceler .. |
Ynt: yaa ben çok mutsuzumm.... evt müzik insanı kendine getiriyor.neden olmasın benimle müzikleri paylaırsan sevinirim.teşekkürler... s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM. |