![]() |
merhaba arkadaşlar Merhaba arkadaşlar! actionsmile Hayatımın bir dönemine kadar kendi içinde insanları sevmemek gerektigine inanan,ağlamanın gurursuzluk,acizlik sembolü olarak düşünen,tek dostu kendinden başkası olmadığından insanlara güvenmeyen,yaşam tarzı olarak sosyal,duygusal acıdan asosyal biriyken ani bir tayınle rizenin güzel bir köyüne tayin olmuş ve orada yine ani bir tayinle gelmiş olan bir arkadasımla tanıştıktan sonra kendi kendime koydugum ambargoları kaldırma ceserati bulmuş kendi halinde bi sahsiyetim.bu siteyi yine o arkadaşımın yolladıgı mail aracılıgı ile birazda merakın etkisiyle buldum.iykide bulmusum.paylasımlarınızdan cok memnunum. Hayatta hiçbir seyin sebepsiz olmadıgını düşünüyorum.her seyin bir acıklaması vardır elbet bunda da bi güsellik vardır.merak ettigim cogu sorunu cevabını sizlerinde yardımı ile burada bulacagımdan eminim onayi Şimdiden hepinizle tanıştıgıma cok memnun oldum... 44 actionsmile |
merhaba arkadaşlar Merhaba Emel hoşgeldin! Hayatta hiçbirşeyin sebepsiz olmadığına inananlardanım bende, karşılaştığımız her insanın, başımıza gelen herşeyin bir sebebi vardır. O anı yaşarken biz farkında değilizdir çoğunlukla, ama zaman ortaya çıkarır sebepleri. Hayatın bizim için hazırladığı küçük hediye paketleri sırayla açılmaya başlar.... Biz onları belki iyi belki kötü olarak sınıflarız....Ama aslolan geleni olduğu gibi-etiketlemeden- kabul edip sonra ne yapacağımızı düşünmektir bence. Bambu tohumunun hikayesi anlatılır, suyun altındaki toprağa ekildikten sonra yaklaşık 3 yıl hiçbirşey olmaz, sonra bambu yetişmeye başlar ve her hafta 1-2 metre ürün alınır. Hayatta karşılaştıklarmızda böyle, bazen iki üç yıl sonra bazen dahada uzun yada kısa süre sonra sebebi anlayabiliyoruz.... Keyifli paylaşımlar dileklerimle....Sevgiler. wave smiliyface |
merhaba arkadaşlar Bambu filizi yeniyor dimiii, bak ben bunu hiç düşünmemiştim blook Yaa işte hakkaten herşey birşeye vesile oluyor, Hakikaten söylediğin gibi alemsin Lerzan..:) Yeni bağlantılar kurdum sayende.. Herkeze keyifli akşamlar..... s456 s456 s456 smiliyface |
merhaba arkadaşlar 25emel hoşgeldin aramıza herşey daha güzel olacak bu daha başlangıç senin için... blissy bu arada bambu muhabbetini çok merak ettim yauuu 4897 |
merhaba arkadaşlar Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1124.0 |
merhaba arkadaşlar teşekkürler 25889 |
Ynt: merhaba arkadaşlar herkeze merhaba.. fbsmile |
Ynt: merhaba arkadaşlar boncur millet hg niz yeni gelenler smiliyface |
Ynt: merhaba arkadaşlar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 AM. |