Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   ben de yeni geldim bana da merhaba deyin yaa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/10639-ben-de-yeni-geldim-bana-da-merhaba-deyin-yaa.html)

taç 06-07-2008 01:47 AM

ben de yeni geldim bana da merhaba deyin yaa

aslında geleli biraz oldu ama yeni merhaba diyorum kusura bakmayın herkese sevgiler izmirden

hayalayaz 06-07-2008 01:54 AM

Ynt: ben de yeni geldim bana da merhaba deyin yaa

sevgili taç hoşgeldin safalar getirdin izmirden saygılı sevgiler

taç 06-07-2008 02:49 AM

siz aşmışsınız ürktüm

bunlar ne yaaa deep PEAT,Emotrance, sedona nlp kişisel gelişim için bütün bunları öğrenceksek yandık
ben reiki yoga nedir yeni öğrenirken( o da araştırma bazlı )malum herkes gibi benimde depresif,deprosyanik(doğru mu söyledim acaba sanmam ama anladığınıza eminim)sorunlarım var so what bu siteyi buldum.destek için yoga yada reiki düşünüyorum ama henüz karar veremedim çünkü bu konularla ilgilenen,bilen bi arkadaşım yok bana tavsiye verebilirseniz sevinirim İzmir için
bu arada benim kadar sorunlu insanlar görmek kızmayın ama beni biraz rahatlattı.3 yıldır falan depresyondayım geçen yıl ölüyodum desem yalan olmaz son bi yıldır daha iyiyim ruhsal olarak ve eskisi gibi krizlere girmiyorum(ağlama o kadar feci ki ben öyle diyom başladı mı nefes alamıyom öksürüyorum ve o gün mümkünatı yok kendime gelemiyom görseniz bu kız yakını kaybetti derseniz heralde ama geçti)çoooooooooooook şükürrrrrrrrrrrrrrrrr ve artık umudum tek sorun şu geçmiş geçmişte bırakmak ve de olumlama yapmak
yazıyom ama AHHHH bi de bunları eyleme geçirebilsem
MUTSUZLAR,UMUTSUZLAR,DEPRESİFLER VE DE YENİDEN BAŞLAMAK İÇİN ÇOK GEÇ DİYENLER
YALNIZ DEĞİLSİNİZ!!!!!!!!!!

hayalayaz 06-07-2008 02:54 AM

Ynt: siz aşmışsınız ürktüm

sevgili taç şimdilik reiki, nlp, deep peat konularını bırak..onları sonra araştır..zaten reiki araştırmak için öğrenilmez..diğer konularda öyle..sen telkinleri dinle öncelikle..kendine güven ego güven daha sonraları diğer telkinleri eklersin listene, istersen rehber bölümünü incele..saygılı sevgiler

peacemaker 06-07-2008 03:10 AM

taç hayalayazın söylediği gibi kısa bi gözatmadan sonra nasıl başlayacağını anlayacaksın.sana yardımcı olmak açısından başlangıcı anlatayım ve sen zaman içinde, forumda zaman geçirdikçe herşey daha iyi oturacak.Başlangıç için özet
ego güçlendirici ,kendine güven ve suçluluk duyguları mp 3 lerini indirip günde 8-10 saat kadar dinliyosun 2 hafta boyunca..bunlar media playerda ard arda çalıyo bildiğin.Tesirinin artması için kesinti ne kadar az olursa(tekrar ne kadar çok olursa) o kadar iyi olur.Mp3 çeşitleri arasında bir fark yok.yani new age de doğa versiyonu da ney versiyonu da aynı sözl telkinleri içeriyor.ister tek birini seç, istersen karışık dinle farketmez.Doğa versiyonu gece dinlemek için uygun.Uyurken hafif bir sesle çalması yetrli.Bilincini verip normal müzikleri dinler gibi dinlemen gerekmiyor yani.Böyle başlayıp bu iki hafta boyunca forumuda inceleme fırsatın olur ve herşey zamanla oturur.Bir de hergün dinlenmesi önemli.Yine kafana takılan birşey olursa forumdaki arkadaşlarımız yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.(onların adına konuştumm :p ) afedersinizz :) ama öyle yardım etmekten mutlu olanlar forumu burası ;) hoşgeldin yanımıza ;) vien1şu arkada elleri havada olan benim :)

pakguc 06-07-2008 09:22 AM

merhaba taç vien1

suzzy 06-07-2008 11:19 AM

merhaba taç...hoşgeldin... vien1 hayal ablanın dediği gibi... b456

şu an için çok kafanı karıştırmadan forumu kullanmayı öğren coffe2 ve telkinleri dinle öncelikle...

diğerleri için zamana ihtiyacın var... super

ziyaretcixy 06-07-2008 11:33 AM

selamlar hoşgeldin... telkinlere başlamalısın sonrdiğer gelişim yöntemlerini rahatlıkla kavrayabişlirsin

Baris 06-07-2008 12:29 PM

Merhaba,
vien1 vien1 vien1

sanemce 06-07-2008 12:36 PM

merhaba taç
hoşgeldin yanımıza vien1

mutlu paylaşımlar http://img364.imageshack.us/img364/6...1869dq6le6.gif

fiyuuuu 06-07-2008 12:44 PM

siz asmissiniz urktum diyen bir mesaji goren ve siteye yeni uye olmus biri olarak ben de urktum noluyo desem acayip olmaz heralde...
telkin den baska seyler de mi var da arkadas urkuyor.....:)

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
merhaba taç...hoşgeldin... vien1 hayal ablanın dediği gibi... b456

şu an için çok kafanı karıştırmadan forumu kullanmayı öğren coffe2 ve telkinleri dinle öncelikle...

diğerleri için zamana ihtiyacın var... super

suzzy 06-07-2008 04:19 PM

merhabalar taç'cım... vien1

sanırım bu sana 3. hoşgeldin deyişim burdan.... b456 izmirden bir arkadaşımızı daha aramızda görmekten mutluyuz...baya izmirli arkadaş oldu sanırım forumumuzda... blissy blissy

sevgiler...ve güzel paylaşımlar dileriim... hismiley

bigci 06-07-2008 04:58 PM

Aramıza hg sefalar getirdin mutlu ve umutlu paylasımlar

ametist 06-07-2008 06:06 PM

hayatım değişti ailesine hoşgeldin taç vien1,gittikçe güçleniyoruz ark5.buradasın ya ,demek ki umutsuzluk ,mutsuzluk ve depresyon gibi lanetli kelimeleri hayatından çıkarmanın zamanının geldiğinin işareti olmalı bu kiss3.bundan sonra hayatının çok daha iyi olacağına eminim sen de emin ol.zaten telkinler bi süre sonra bunu sana kanıtlıcaklar.
sevgiyle,umutla kal smiliyface

taç 06-07-2008 07:14 PM

herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.mp3 leri zaten 10 gündür dinliyordum dediğniz gibi ego güçlendirici ve suçlulukla başladım biraz daha dinledikten sonra kendine güven ve kilo vermeyi eklemeyi düşünüyorum.değişiklerden bahsetmek için biraz erken bir iyi bir kötüyüm.bu siteyi bulmadan önce iyi olmaya ,bunun için çabalamaya(insan dibe vurunca karar vermek zorunda kalıyo ölemeyeceğine göre iyleşmelisin bu böyle gitmez diye)karar vermiştim.İlk olarak spora başladım malum depresyon şişmanlatıyo 2 yılda 18 kilocuk aldım(yaaa).Hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım.hatta doktora gidip check up yaptırdım bişey var mı diye.Tabii ki hormanal bi bozukluk çıkmamıştı.biliyodum ama insan emin olmak istiyo.Şimdi sekiz kilo verdim çok fazla aç kalmadan sadece akşam atıştırmalarını kestim.biraz daha zaman geçsin(yani biraz daha toparlanıyım)
kendimden ve de kilomun gidişatından sizleri haberdar ederim.
Ne diyodum hıı evet kendimle ilgili ne yapabilirim diye internette gezinirken bu site çıktı karşıma ilaç gibi yani(secret yasası mı acaba?) evet o kitabı da okudum ana fikri anladım ama kendimi olumsuz fikirlerden kurtamıyodum kötü düşünüyodum ve dolayısıyla mutsuz oluyodum.şimdi bu siteyle beraber kitabı bi daha okumaya başladım bi kenarda bırakmıştım.
şimdilik bu kadar (bu bile benim çook ben eskiden kendimden hiç bahsetmezdim hem de internette tanımadığım insanlara)

Novos 06-07-2008 08:11 PM

merhaba taç hoşgeldin aramıza, telkinlerin etkileri ortaya çıkmış sanırım, bence secret'a geçmeden önce biraz telkinleri dinlemeye devam et, onlar senin için daha önemli çünkü.
bina yaparken önce bir temelleri at, sonra duvarları örmeye başlarsın daha iyi olur. hismiley sevgiler

pisimbat 06-07-2008 09:17 PM

burası aşmış bir site dünya üzerindeki tek cat56 medaratör olan benim blook

pisimbat 06-07-2008 09:19 PM

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

mysterious.84 06-07-2008 09:22 PM

evet evet hoşgeldin :)

shamanic 06-07-2008 11:29 PM

merhabalar taç