![]() |
Selamların en güzeli ile...Selamlar Ben Eskişehir'den Ercan, 28 yaşındayım ve özel bir şirkette işçi olarak çalışıyorum. Ellerinizden öper 2 yaşında bir erkek çocuk babasıyım. Bir rastlantı sonucu siteyi keşfettim. Çok geniş içerikli ve yoğun katılımlı bir site olduğunu görüyorum, takip etmesi oldukca zor ve bir o kadar ilği çekici.Uhrevi ilimler konusunda merakı olan ve elinden geldiğince okuyup,öğrenmeye çalışan biriyim.İnternette tasavvuf konusunda bir takım şeyler araştırırken sitenize rastladım ve açıkcası uzun zamandır burada takılı kaldım Sitedeki istinasız hemen her konu esasında sufi gelenekte var olan yani tasavvufi yaşantıda kendiliğinden oluşan şeyler olduğunu gördüm. Yani İmam-ı Rabbani'nin, imanın derecelerini aştıkca bazı gizli ilimleri Allah(c.c.)ın o kişiye ilham ettiğini, ona öğretiğini söylediğini biliyorum. Yani abiyane tabirle bu ve benzeri olayları sufi gelenekte yaşayanlara bonus olarak verildiğini düşünebiliriz. Ha bu arada telkinleri dinlemeye başladım fakat müzik çeşitleri biraz daha çoğaltılırsa çok iyi olur.Günde 10 saat 4-5 müzigi dinlemek bazen sıkabiliyor.Her şey için teşekkür ederim şimdiden |
Ynt: Herkeze Merhaba ercan bey hoşgeldiniz....... kişisel gelişiminizin seyriyle ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz.. |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar merhabalar ercan1903.. http://th216.photobucket.com/albums/...qo8basv9g8.gif yanımıza hoşgeldiniz.. hismiley http://s9.rimg.info/6c9efc95c4b9a68a...82ecbd9089.gif |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar aramıza hoşgeldiniz sefa getirdiniz mutlu umutlu paylasımlar |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar merhabalar hoşgeldiniz yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar Teşekkürler arkadaşlar çok memnun oldum. |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar Aramıza hoş geldin ercan mutlu paylaşımlar diliyorum. kiss3 Bahsettiğin sufi gelenğiniden örnekler vremeni isterim. sağlık ve mutluluk seninle olsun |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar vien1 hoşgeldiniz Ercan Bey, sevgili limanci'ya bende katılıyorum, sufi geleneğinden örnekleri bizlerle paylaşmanıza beni de çok sevindirir. güzel paylaşımlar, güzel değişimler... |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar vien1 abi ; Allah çocuklarını analı babalı büyütsün.... |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar siteye ve aramıza hoşgeldiniz..... s456 |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar ercan bjksmile bey hoşgeldiniz. sapkal89 paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. super kendinize iyi davranın... smiliyface sağlıcakla ve ışıkla... |
Ynt: Selamların en güzeli ile...Selamlar hoş geldin ercan1903 güzel paylaşımlarda göreşmek dileğiyle... smiliyface |
sevinclihoşgeldin ben sitemizin asi hırçın hür cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM. |