Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkese Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/10605-herkese-merhaba.html)

sanemce 05-07-2008 12:26 AM

Ynt: Herkese Merhaba

Bülent Bey sizi aramızda görmek ne güzel ttli3

inşallah pişman olmazsınız girlhaha soru yağmuruna tutulabilirsinizde thumbsanim

prof19 05-07-2008 12:31 AM

Hoşgeldin üstad art56art56
Forumumuz kartopu etkisiyle büyüyor. Birlikte olmak ne güzel. derty

keops 05-07-2008 12:37 AM

sevgili shamanic abla
Şu işin enerji kısmını sana bıraktık.....
kuantum nefesi semineri ya da bilinen adıyla kuantum touch seminerini bende almayı istedim ama istanbulda fazla kalamadım..hatta sayın kiriş sen ben yani 3ümüz gidecektik
sayin kiriş deep peat eğitimi aldı...birde üzerine adil maviş yaptı o şimdi sürekli transta geziyor :)
bu durumda bu eğitimi benden önce almış olacaksınız...
reikinin yanındada iyi gider hani
neyse sen al eğitimini ablacım bize enerjinizi gönderseniz yeter...

Belgin ∞ 05-07-2008 01:26 AM

Biri eğitim mi dedi.Bende varım.Eğitile eğitile ne olucam belirsiz ya.Neyse konu dışına çıktım özür dilerim.

bulentaltinkaya 05-07-2008 10:03 AM

İstediklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar, vaktim oldukça hepsini cevaplarım. Soruyu sorduğunuz forum başlığını her ihtimale karşı özel mesaj şeklinde bildirirseniz gözümden de kaçmamış olur. Forumların hepsine bakmayabiliyorum çünkü.

Eğitim konusunda ise tabi ki eğitim yapabiliriz. Haftaiçi uygun olduğunuz gün, saat ve kaç kişi katılacağınızı bana bildirirseniz ona göre ayarlama yapabilirim. Teşekkürler.

metin06 06-07-2008 12:41 AM

oo üstad hoşgeldiniz (az evvel duruyla konuşuyodum o söledi )üye olmuşsunuz gelip bi selam verim dedim
uzun bir zaman önce sitenizi incelemiştim..özellikle secretin tamamen raftaki albenisine kapılarak alıp yüzeyselliğine şaşıran biri olarak(onu da self hipnozla ilgili bir kitabı ararken görmüştüm:) sizin sitede secretin eksiği yazısını gördüğümde sevindiğimi hatırlıyorum.....Yazılarınız dan gördüğüm ve sonradan kepstan da öğrendiğimiz kadarıyla -ki onun da bize gayet güzel paylaşımları oldu- içi dolu ve öğrendiklerini doğru şekilde kullanabilen biri olduğunuzu düşünüyorum.Eminim sizinle beraber paylaşımlarımız daha da renklenecek hoşgeldiniz ..
Bu arada geçen gün yaşını biraz almış bi abimizle tanıştım bayağı uzun bi sohbet ettik oda eft eğitmeni aynı zamanda kendisi de bazı konular da eğitim almayı düşünüyordu.Çeşitli kişisel gelişim konularında oldukça değerli ve spesifik bilgilere sahip.Sizinle tanışmayı istediğini söylemişti..Mesela benim özellikle dikkatimi çeken seneler önce Dianetic diye bi kitap okuduğumu söylemiştim o da şu anda orada bahsedilen 'temiz insan' diye bir kavram var.Onu gerçekleştirecek yöntemlerin daha da geliştirilerek uygulamalarının anlatıldığı ingilizce bir siteden bahsetti (hatta vakit bulursam yapabildiğim kadarıyla bende inceleyeceğim) peakstates.com ..v.s.
neyse daha paylaşırız inşallah actionsmile

cicek1973 06-07-2008 01:29 AM

Selam

Hocam aramıza hoşgeldiniz.Sizi burda görmek bizi hem sevindirdi hemde gurur verdi teşekkür ederiz.Yazılarınızı ilgiyle okuyoruz.Bende sizin para ile ile ilgili bilinçaltı temizliği çalışmanızı yapmaya çalışıyorum.Umarım başarılı olurum.Ama takıldığım yerler var.Sizden yardım isteyebilirim.Tekrar teşekkür ediyorum.Sevgiyle Kalın. kiss3

pakguc 06-07-2008 10:18 AM

arkadaşlar,
Bülent Bey'de siteye geldi yaaa.....
ananmıyorum, keopsun çalışmasında içimden geçirmiştim... 'Şu Bülent Bey bizim siyete üye olsa ne faydalı olur' diye... derty derty

hepimize hayırlı olsun uy897

maxim 06-07-2008 10:34 AM

hoşgeldiniz......vien1

evet çok güzel bir site,sizinde sitenin güzelliğine katılmanızla çok daha güzel paylaşımlar olacaktır diye düşünüyorum.......
sevgiyle kalın...

mücevher 06-07-2008 10:42 PM

sitemize hoşgeldiniz. değerli paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum. hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 AM.