![]() |
bir gün düzeliyorum başka bi gün tekrar eski halime dönüyorum evet arakdaşlar ben 1 aydır dinliyorm bu telkinleri fakat her nedense ruh halim sürekli değişiyor tamam düzeldim diyorum başka bir gün tekrar kabuğuma çekiliyorum bunun sebebi nedir? normal midir ? |
Cevap: bir gün düzeliyorum başka bi gün tekrar eski halime dönüyorum Alıntı:
Ruh halinin degismesi durumu telkinleri dinledigin sure icerisindeki gelisimine isaret etmektedir. Eger bilincin, hicbir tepki vermeseydi o zaman endise etmen gerekir ama sen de hersey yolunda gorunuyorgirlhaha Acaba listende hangi telkinler mevcut su anda dinledigin paylasir misin? Bunun uzerine yorumlayalim. |
Cevap: bir gün düzeliyorum başka bi gün tekrar eski halime dönüyorum Alıntı:
mesela, bugun hiç bu kadar suçluluk hissetmemiştim kendimden bile çekinir oldum :S en son bişey sormak isityorum kulaklıkla dinlemenin zararı varmış öyle duydum en doğru dinleme şekli nasıl olmalıdır? |
Cevap: bir gün düzeliyorum başka bi gün tekrar eski halime dönüyorum Bence hepsini ayni anda dinlememelisin... En fazla 6 adet dinlemeni oneriyorum. Orn: Sucluluk Ego Kendine Guven Baskalarinin dusuncelerini onewmsememe Mutluluk Koruma Kalkani Bunun haricinde kulaklikla dinlemek pek onerilmiyor dogru, en guzeli ben hoporler ile dinliyorum ve versiyonlarini doga versiyonu olarak seciyorum ki rahat uyuyabileyim. Ayrica, bilincalti uyurken daha alici konumda oldugundan dolayi sadece geceleri dinlemen yeterli bana gore ben oyle yapiyorum ve etkisini her gecen gun daha cok hissediyorum. |
Cevap: bir gün düzeliyorum başka bi gün tekrar eski halime dönüyorum arkadaşlar konuyla ilgili değil ama kulaklıkla dinleme neden önerilmiyor ben genelde hep kulaklıkla dinliyorum? |
Cevap: bir gün düzeliyorum başka bi gün tekrar eski halime dönüyorum Arkadaşlar daha önce tartışılmış bir konu zaten hopörlör mü kulaklık mı işte burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-dinleme.html benim iki şekilde de dinlediğim zamanlar oldu. Bazı telkin tekniklerinde sağ ve sol kulak ayrı frekanslarda açlıyor. Özellikle ses dalgaları içeren bazı ses dosyalarının kulaklıkla dinlenme şartı var. Bizim forumdaki telkinler için geçerli değil. Bizim telkinleri kulağın duyabileceği en düşük sesle bile dinleyebiliyoruz. Yine hopörlörle dinleyemeyen ama gece kulaklıkla dinlemek de istemeyenler için şunu önerebilirim. Kulaklığı hopörlör gibi kullanabilirsiniz. Bazı kulaklıklar sesi az da olsa dışarı veriyor. Aslında bir kulaklık için bu durum dezavantaj olsa da siz bunu avnataja çevirebilirsiniz. İyi günler dilerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 PM. |