![]() |
BAĞIŞLAMAK ile ilgili ünlülerin söylediği sözler suçluluk telkininde bağışlamak ile ilgili konu geçtiği için faydalı olur amacı ile sözler ekliyorum. sevgilerle. İntikam arzusu, normalde iyileşecek yaraların açık kalmasına neden olur. Francis Bacon Affetmek, geçmişi değiştirmez ama, geleceğin önünü açar. Paule Boese Kendinizi, kusurlarınız ve hatalarınız için affedin ve yaşamınıza sonra devam edin. Les Brown Eğer düşmanlarımızın gizli geçmişlerini okuyabilmiş olsaydık, düşmanca duygularımızı sona erdirecek kadar acı ve ıstırap bulabilirdik. Henry Longfellow Aptalı sık sık bağışlamak, onu ahlaksız yapar.! Publius Cyrus Affetmek, güçlüyü daha da güçlü yapar. Publius Cyrus Unut ki, bağışlamak zorunda kalmayasın. Ebner Affetmek, intikam almaktan daha iyidir. Pittakos Zayi olan, hiçbir zaman bağışlamaz. Bağışlamak güçlü olanların bir erdemidir. Mahatmcı Gandhi Allah katında en aziz kul, intikama gücü yeterken affedendir. Hadis-i şerif meali Başkalarını azarlar gibi kendini azarla, kendini affeder gibi başkalarını affet. Çin Atasözü Affetmenin ne olduğunu yalnız cesurlar bilir. Korkakların doğasında af diye bir şey yoktur. Laurence Sterne İçinizde en kötü olanlar, hata ve mazeret kabul etmeyenler ve kusurları bağışlamayanlardır. Hz. Muhammed Anlamak, bağışlamak demektir. Stael Bir düşmanı affetmemiş olan, daha hayattaki en büyük zevkleri tatmamıştır. Lauter Bağışlamak, arkadaşlığın yakıtıdır. Josh Mcdowell Akıllı bir adam, affetmekte zaman kaybetmez, çünkü zamanın değerini bilir ve bu yüzden gereksiz acıyla geçmesine izin vermez. Rambler Bir adamı, hem kendi gözünüzde, hem de sizin gözünüzde düşürmeden affedebilmek çok hassas bir konudur. Henry Shaw Sadece cesur olan, bağışlamasını bilir. Laurence Sterne Bağışlamak, ezilen bir gülün topuğa bulaştırdığı kokudur. Anonim |
Cevap: BAĞIŞLAMAK ile ilgili ünlülerin söylediği sözler paylaşım için teşekkürler...sözde affetmek kolaydır da..peki yürekte?!işte önemli olan burası. |
Cevap: BAĞIŞLAMAK ile ilgili ünlülerin söylediği sözler gerçektende affetmek derin bir mesele..ben doğuştan gelen bir hissiyat olduğunu düşünüyorum..affetmeyi zayıflık olarak görenlerde var tabi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |