![]() |
Suçluluk Duygusu Ney Sesi Sorunu Suçluluk Duygusu Ney Sesi Konusunda Verilen İlk Linkte Dosya İsmi Server Üzerinde Değiştirilmiş veya Dosya Serverden Silinmiş... Çünkü Diğer Konulardaki Dosyalara Direk Server Üzerindekilere Ulaşabiliyorum.. Verilen 2 Alternatif Link ise Şu An Ölü.. Dosyalar Aracı Serverlardan Silinmiş.. Yeniden Upload Etmeniz Mümkün Mü? Bilginize.. NOT : Suçluluk Duygusu Ney Sesi Konusu Kilitli Olduğu için Buraya Yeni Konu Açma Gereği Duydum.. Uyarım Gerekli Yerlere Ulaştığında Görüntü Kirliliği Yapmaması Açısından Konu Uyarılmadan Silinebilir veya Üyelere Bilgi Amaçlı Bırakılıp Kilitlenebilir.. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Ney Sesi Sorunu Telkinlerin bulunduğu sayfada Rambetiko adlı üye Tüm Telkinler Tek Sayfada adlı bir konu açmış, sabit konularda en üstte görebilirsin. Orada telkinlerin rapidshare'ye yüklenmiş halleri var. Ben suçluluk ney versiyonunu oradan indirdim, link hâlâ sağlam. . |
Cevap: Suçluluk Duygusu Ney Sesi Sorunu Merhabalar; maviinci arkadaşımızın bahsettiği konudan yükleme yapabilirsiniz..Ayrıca http://www.Telkinmp3.com/ sitemize de bakabilirsiniz.. Çok yakında tüm telkinlerin farklı versiyonları da yer alacak.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |