Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/)
-   -   Suçluluk Duyguları Ney (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/593-sucluluk-duygulari-ney.html)

berkant16 03-05-2008 02:06 PM

Ynt: Suçluluk Duyguları Ney

Ya merak ediyorum bu müziklerin yetişkinlerin dışında çocuklarda dabit etkisi varmı şimdi aklıma geldi bir kaç tane indirdim ve dinliyorum bakalım ne olacak. teşekkürler emeği geçenlere
smiliyface

meryemi 03-05-2008 04:49 PM

Mevlana'nın kallkıp döndüğü kadar var valla...
ttli3
TEŞEKKÜRLER GÜZEL PAYLAŞIM...

shamanic 05-05-2008 02:45 AM

merhabalar çocuklara dinlettirirken yaşlarına ve gelişimlerine göre çok daha seçici davranmamız gerekmekte..

içerisinde depresyon sosyal fobi gibi hastalık ismi geçenler yada sigarayı bırakma kilo verme gibi eylem gerektiren telkinlerin
dinletilmemesi kanımca daha uygundur..

ama sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma kendine güven gibi telkinlerde yararlı olacaktır..

yukarudaki örnekler gibi ebeveynlerin süzgecinden geçmiş çocuğun gelişimine katkıda bulunacak olan telkinlerin dinletilmesi daha doğru seçimler olacaktır..

sevgiler..

berkant16 06-05-2008 08:58 PM

telkinlerden ilki olan ego güven güçlendirici ile başladım ama müzikleri gece dinleyebiliyorum pc çocukların odasında bende çocuklar la beraber yatarken açıyorum kısık bir tonda ama duyabileceğimiz şekilde bırakıyorum. sabaha kadar açık kalıyor. şu an üç gün oldu. Gün içinde de bir iki saat dinliyorum
formdaki tecrübeler ve nasıl dinleyebileceğimiz üzerine yazılanlara bakarak bu şekilde yapmaya karar verdim inşaallah etkisini görebilirim.
izahınız için teşekkürler.

birmutluluk 06-05-2008 09:48 PM

haftada bir suçluluk ekliyorum erteleme sosyal fobi ekledim yeni olarak bunlar zararlımı oğlum için 14 aylık şu an
belki daha sonra sınav heyecanı ekleyebilirim bu da zararlı olurmu 4897

shamanic 07-05-2008 02:31 PM

bebeğin daha çok küçük sosyal fobiyi dinlemesse daha iyi olur kanımca hismiley

diğer başlıklarda daha ayrıntılı cevap verdiğim için detayları yazmıyorum asaletcim..

sevgiler.. t678

y_cafer 01-06-2008 03:04 PM

derty ben indirdim dostlar yaklaşık 8 dakika çok güzel

nisaberat 29-06-2008 03:30 PM

merhabalar siteye yeni üye oldum bir sorum var size benim 20 aylık bir kızm var nisanur ikiz eşi.çok sinirli ve kızdığı zaman kafasını yere vuruyor.acaba ney telkinleri bu konuya çözüm olabilirmi.hangisini dinlete bilirim ve kulaklıkla dinleyemez çok küçük normal bilgisayardan ses açarak dinletsem zaten müziği çok seviyorlar.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Novos 29-06-2008 03:44 PM

nisaberat hoşgeldin aramıza. vien1 suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinletebilirsin. İstediğin müzik türlerini dinletebilirsin, bilgisayardan dinletebilirsin. Selamlar hismiley

nisaberat 29-06-2008 03:51 PM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
nisaberat hoşgeldin aramıza. vien1 suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinletebilirsin. İstediğin müzik türlerini dinletebilirsin, bilgisayardan dinletebilirsin. Selamlar hismiley

sağol arkadaşım tesadüfen buldum siteyi kızımın sorunu için arama yaparken çoksevindim inş.yararlı olur.çünkü çok üzülüyorum.ikiz eşierkek ahmet berat oda ondan görerek yapıyor.onlara dinleticem.bilgisayara kayıt yapılabilirmi nasıl acaba yardımcı olabilirmisin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 PM.