![]() |
COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 Program linki için teşekkür ederim Dost78. Çok güzel bir program. Sesler ve görüntü gayet hoş. Dinlerken başımda bir uyuşma hissi oluşuyor. Doğa sesleri değil de sanki bu alfa,beta vs. sesleri neden oluyor. Sizde de oluyor mu? |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 dost 78 Allah razı olsun sizden bu program güzelin de ötesinde rahatlatıcı teşekkür etmeden geçemedim bence herkes denesin |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 Çok ilginç bir program.Teşekkürler alk78 |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 Dostum eline sağlık nereden buluyorsun bunları teşekkürler |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 hakikaten .. sahane .. cok tesekkurler |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 bende şimdi indirdim ne olduğunu henüz bilmiyorum ama,mutlaka iyidir, güveniyorum size,herkes için iyi şeyler yaptığınızı biliyorum.kendi olumlamalarımı yazmak iyi olacak. teşekkürler hepinize |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 instaallation password sorulduğu için çalıştıramıyorum...şifre nedir??? |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 arkadaşlar link hasarlı diye yanıt veriyo yeni link verebilir misiniz?Ayrıca sanırım bir de şifre varmış onu da yazarsanız sevinirim. |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 Dosyayi actiginizda icinde bir notepad dosyasi vardir onda sifre yazar.. Link hasarli degil...Ancak sizin bugun icin rapid indirme limitinz dolmus olabilir.. Daha sonra tekrar deneyiniz... |
Ynt: COK GUZEL BIR TERAPİ PROGRAMI: Natura Sound Therapy 2.0 Selamlar, hazır sesleri ( derin konsantrasyon, meditasyon vs. ) dinlemek mi daha etkili olur yoksa kendimize göre ayarlar yapmak mı ?Yetişkin bir insan için bilinçaltına yönelik dalga delta mıdır? Bir de programda kulaklık ikonu var. Kulaklıkla mı dinlemek daha etkili olur ? Kulaklıkla insan bilgisayara bağımlı oluyor da. dusun Teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 PM. |