![]() |
subliminal kayıt tekniği bu başlıkla bir thread açılmış ama konu girilmemiş. aslında çoğu kişinin merak ettiği bir kavram olduğunu düşünüyorum. çünkü subliminal kavramı bugüne dek basında daha çok "görsel" yanıyla yer aldı (bir filmdeki kola kutusu görüntüsü gibi)... peki işitsel açıdan subliminal'ın teknik açıklaması nedir? başka başlıklarda açıklamalar var ama bu topic'de biraz daha teknik detaya inebilir miyiz? bildiğim kadarıyla forumde miksajdan anlayan üyeler var. bu kayıtlar nasıl bir teknikle yapılıyor. beynin bazı bölümlerinde etkili olduğu kesin mi? yoksa olumlu varsayımların getirdiği bir placebo etkisi mi söz konusu? bunun gibi teknik konulardan bahsedersek sevinirim. sevgiler, saygılar hakan |
subliminal kayıt tekniği Bu başlığı geçen açtım öyle kaldı.Bu konu ile ilgili hem subliminal hem ritmotrance hakkında yakında bilgiler ekleyeceğim. |
Ynt: subliminal kayıt tekniği Ben o başta bahsettiğiniz müziği bir türlü indiremedim.Yardımcı olusanız sevinirim... sadanim |
programı açamıyorum programı bilgisayara indirdim ancak gerekli herşeyi yapmama rağmen program açılmıyor lütfen bu konuda yardımcı olun |
Ynt: subliminal kayıt tekniği Ben galiba bu forum sitesini keşfetmek için baya bir geç kalmışım.Baksanıza benim yeni keşfettiğim şeye en son yazılan mesaj 1 yılönce yani ben sizi 1 yıl geriden takip ediyorum.Ama olsun yinede geç değil.Bu siteyi kuranlara çok teşekkür ederim.Bizim meslek baya bir stresli bir meslek umarım bu stresli hayatta bize iyi bir arkadaş olacak iyi bir rehber olacak arkadaşlıklara dostluklara kapı açacak bir dostluk ve paylaşım sitesi gibi geliyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM. |