![]() |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack linke tıkladığımızda dosya bulunamadı diyor. yardımcı olan yok mu??? sad456 |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack Alıntı:
|
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack yardımınız için şimdiden teşekkürler. |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack geç kladığım için özür dilerim. işlerim çok yoğundu. subliminal flash programını buradan(tıklayın) indirebilirsiniz. crack dosyası içindedir. lütfen beni oku adlı text i okuyunuz. |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack Tekrar teşekkürlerimi bildirmek istedim. Programı kurdum ve kendi telkinlerimi yükledim. Diğer benzer programlarda türkçeleştirme işini becerememiştim. ancak bu program gerçekten çok güzel ve iyi sonuçlar almayı umuyorum. Sağolun, varolun... actionsmile |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack yalnız bir sorun var. ben bir sürü telkin yazmıştım. onlardan sadece en baştaki ikisi ekranda sırayla görünüyor. sırayla hepsinin görünmesi için ne yapmam gerekiyor acaba? dusun idea3 blook |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack Merhaba çok fazla inceleme fırsatım olmadı,bu program hakkında biraz bilgi verebilir misiniz acaba? sitede yayınlanan telkinlerimi koyuyorsunuz? yoksa siz kendi cümlelerinimizi yazıyorsunuz anlamadım dusun program nasıl çalışıyor? 4897 şimdiden teşekkürler... |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack Alıntı:
|
Alıntı:
fakat kanaatimce rahatlama dalgalarına ayarlayıp ders çalışırsan hafiften uykun gelebilir. :D konsantrasyon artırıcı dalgalarla ders çalışman daha verimli olur.. sevgiler.. ;) |
Ben bunun baska türlü bir versiyonunu indirmistim.Ama bilgisayarım ınanılmaz yavaslamıstı.Tekrar kaldırmak zorunda kalmıstım.Bilgisayardanda cok anlamadıgım icin.Ama simdi bu verdiginizi indirdim ve olumlamaları kendi istedigim gibi yazdım.Cok hızlı geciyor hiic bisi okuyamıyorum gibi sanki y789 Ama bilgisayarım aynı hızla calısmasına devam ediyyor.Supermis tsk ler O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 PM. |