![]() |
Etkin okuma olumlamaları Kitap okuma, hızlı okuma, etkin okuma adına subliminal telkin yapmaya karar verdim. Müzik prodüktörlüğü yaptığımdan ses frekanslarına hakimim ve onlarla oynayabiliyorum. Teknik açıdan bir sorunum yok tek eksiğim bu konu üzerine yapacağım olumlamalar :) Sizlerden ricam herkes bir olumlama yazabilir mi ? burda düzenler toparlarız ve sonra ben telkini yaparım isteyen arkadaşlarıma özel mesajdanda ulaştırırım ilgilenen herkese minnettarım kahvesmiley |
Cevap: Etkin okuma olumlamaları Hepimiz bu konuda amatör olduğumuz için birşey diyemeyiz sanırım :D bu konuyla ilgili script bulursan daha iyi olur bence |
Cevap: Etkin okuma olumlamaları Zaten buldum yorumun için saol bu forumdan öğrendiğim tek şey bu foruma ihtiyacım olmadığıymış |
Cevap: Etkin okuma olumlamaları Malesef kimse yardımcı olmuyor haklısın. |
Cevap: Etkin okuma olumlamaları Alıntı:
Alıntı:
olumlama konusunda bir yeteneğim bulunmaması nedeniyle, yardımcı olamıyorum... özür... sorum şöyle: sizin bulduğunuz / yapacağınız / katkı sağlayacağınız vd. telkin içeriğinde, okuduğunu anlama ve her yönüyle objektif analiz / değerlendirme cümleleri de varmıdır? kolay gelsin.... / sevgiler... / saygılar... |
|
sizin adınıza sevindim... gelişmeleri bildirirseniz, sevinirim.. kolay gelsin... / sevgiler... |
Cevap: Etkin okuma olumlamaları Şuanlık olan tek şey 1 cümleyi bile zar zor okuyabilmem. Şimdi kitap okuyacağım y789 |
Cevap: Etkin okuma olumlamaları Sonuç nedir dusunsel devam ediyor musun? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 AM. |