Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   Etkin okuma olumlamaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/624405-etkin-okuma-olumlamalari.html)

Dusunsel 24-09-2014 04:57 PM

Etkin okuma olumlamaları

Kitap okuma, hızlı okuma, etkin okuma adına subliminal telkin yapmaya karar verdim. Müzik prodüktörlüğü yaptığımdan ses frekanslarına hakimim ve onlarla oynayabiliyorum. Teknik açıdan bir sorunum yok tek eksiğim bu konu üzerine yapacağım olumlamalar :) Sizlerden ricam herkes bir olumlama yazabilir mi ? burda düzenler toparlarız ve sonra ben telkini yaparım isteyen arkadaşlarıma özel mesajdanda ulaştırırım ilgilenen herkese minnettarım kahvesmiley

Funk1903 25-09-2014 06:11 PM

Cevap: Etkin okuma olumlamaları

Hepimiz bu konuda amatör olduğumuz için birşey diyemeyiz sanırım :D
bu konuyla ilgili script bulursan daha iyi olur bence

Dusunsel 25-09-2014 06:27 PM

Zaten buldum yorumun için saol bu forumdan öğrendiğim tek şey bu foruma ihtiyacım olmadığıymış

Funk1903 26-09-2014 12:09 AM

Malesef kimse yardımcı olmuyor haklısın.

bbb 26-09-2014 09:15 AM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851704)
Kitap okuma, hızlı okuma, etkin okuma adına subliminal telkin yapmaya karar verdim. Müzik prodüktörlüğü yaptığımdan ses frekanslarına hakimim ve onlarla oynayabiliyorum. Teknik açıdan bir sorunum yok tek eksiğim bu konu üzerine yapacağım olumlamalar :) Sizlerden ricam herkes bir olumlama yazabilir mi ? burda düzenler toparlarız ve sonra ben telkini yaparım isteyen arkadaşlarıma özel mesajdanda ulaştırırım ilgilenen herkese minnettarım kahvesmiley

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851725)
Zaten buldum yorumun için saol bu forumdan öğrendiğim tek şey bu foruma ihtiyacım olmadığıymış

olumlama konusunda bir yeteneğim bulunmaması nedeniyle, yardımcı olamıyorum... özür...

sorum şöyle: sizin bulduğunuz / yapacağınız / katkı sağlayacağınız vd. telkin içeriğinde, okuduğunu anlama ve her yönüyle objektif analiz / değerlendirme cümleleri de varmıdır?

kolay gelsin.... / sevgiler... / saygılar...

Dusunsel 26-09-2014 02:55 PM

Alıntı:

bbb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851734)
olumlama konusunda bir yeteneğim bulunmaması nedeniyle, yardımcı olamıyorum... özür...

sorum şöyle: sizin bulduğunuz / yapacağınız / katkı sağlayacağınız vd. telkin içeriğinde, okuduğunu anlama ve her yönüyle objektif analiz / değerlendirme cümleleri de varmıdır?

kolay gelsin.... / sevgiler... / saygılar...

Elbette ve telkinimi hazırladım dün gece dinledim uyurken rüyamda sürekli kitap gördüm kuzenimin evine gidiyorum kitaplığında buluyorum kendimi sonra kitap satan mağazalarda geziyorum sürekli kitap dolu bir rüya gördüm sanırım işe yarıyıcak

bbb 29-09-2014 08:36 AM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851739)
Elbette ve telkinimi hazırladım dün gece dinledim uyurken rüyamda sürekli kitap gördüm kuzenimin evine gidiyorum kitaplığında buluyorum kendimi sonra kitap satan mağazalarda geziyorum sürekli kitap dolu bir rüya gördüm sanırım işe yarıyıcak

sizin adınıza sevindim... gelişmeleri bildirirseniz, sevinirim..

kolay gelsin... / sevgiler...

Dusunsel 29-09-2014 10:49 PM

Şuanlık olan tek şey 1 cümleyi bile zar zor okuyabilmem. Şimdi kitap okuyacağım y789

firdevsi ala 09-02-2017 08:14 AM

Sonuç nedir dusunsel devam ediyor musun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 AM.