![]() |
Cevap: gizli telkinli ayetler Alıntı:
|
Cevap: gizli telkinli ayetler zahmet olsun biraz bir şey olmaz:) tamam yüklüyorum |
Cevap: gizli telkinli ayetler sence hangisi daha etkili? kısık sesli olanı mı yoksa bu koyduğun mu? |
Cevap: gizli telkinli ayetler tabiki gizli olanı şimdiki ekleyeceğim sadece ne dinlediğinizi bilmeniz için |
Cevap: gizli telkinli ayetler zahmet olmazsa hangi ayetler olduğunu da numaralarıyla yazabilirmisiniz anlamlarına bakmak isterim. ayrıca çok hoş fikir emek verdiğinizi için teşekkürler |
Cevap: gizli telkinli ayetler SÛRELER var içinde...fetih suresi, rahman,ihlas, zilzal, tinnas kevser, felak, kevser, kadir ve bakara suresi.. |
Cevap: gizli telkinli ayetler bunu beğenirseniz bir tane daha var onu da ekleyebilirim isterseniz. |
Cevap: gizli telkinli ayetler açık, ham hali: Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: gizli telkin.mp3 |
Cevap: gizli telkinli ayetler şimdi biz bu telkinlerle kur'an surelerini mi dinlemiş oluyoruz.ama sesi kısık olarak.ben tam anlayamadım kusura bakmayın |
Cevap: gizli telkinli ayetler kuranın surelerini sesi kısık bir şekilde dinliyorsun. kulağının algılayamayacağı, ama bilinçaltının algılayabileceği bir ses düzeyinde dinliyorsun. ama kulağınla duyabildiğin müzik normal müzik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM. |