![]() |
Mutluluk Veren Subliminal Küp YouTube - The Subliminal Cube İzlediğinde mutluluk veriyor. Sonuna kadar izleyin :) İyi seyirler... İngilizce bilmeyenler için başta yazılanların çevirisi; Bu basit yöntemle çabasız endişelerinden kurtulacaksın. Müzik çalarken sadece küpün merkezine bak. Video sona erdiğinde endişelerin sonlanmış olacak. |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp video bulunamadı diyor youtube da :( başka link varsa ekler misin? Merak ettim. |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp Teşekkürler :) Gündüz dinleyememiştim, dinleyince nasıl etki bıraktı bende yazıcam inşallah |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp Gerçekten çok güzel fare korkumun hafiflediğini hissettim, link yine kırılmış sanırım. YouTube - The Subliminal Cube |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp Cok tesekkürler =) insana huzur veriyor ve rahatlatiyor... dinlerken ve izlerken daha olumlu düsünmeme sebep oldu |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp Bende mutluluk etkisi falan yapmadı. |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp harika.. müzik dinlendirici.. hiç bitmesin istedim nerdeyse....teşekkrü ederim. gerçekten rahatladım |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp rahatlatıcı...... |
Cevap: Mutluluk Veren Subliminal Küp ben bişey anlamadım bundan neye yarıyor bu üstelik türkçe bişey de göremedim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |