![]() |
Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. http://subliminalrecorder.com/08caps/1.jpg Eğer Kendiniz Belirli Konularda Mp3 Yapmak İstiyorsanız Bu Programı Deneyebilirsiniz.. İyi İndirmeler.. Link: http://rapidshare.com/files/98236723...By_TR-ance.rar Not: Ben Bu Programı Alternatif OLması Açısından Koyuyorum Ama Şunu Söylüyorum Ki Şahsen Ben Atakan Beyden Şaşmam Bu Konuda.. Çünkü Bizim Yapacağımız İş Çok Amatörce OLur.. |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. buradaki telkinler profesyonel kişiler tarafından hazırlanıyor.. ingilizce metinler yine profesyonel çevirmenlerimiz tarafından türkçeye çevriliyor..telkin hazırlayacaksanız çok dikkatli olmanızı öneririm..çünkü kaş yaparken göz çıkarmanın alemi yok diye düşünüyorum.. |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. Alıntı:
Evet Bende Belirtmiştim Mesajımda Zaten.. Ben Mesela Bu Programı Tek Veya İki Cümlelik Telkinler İçin Kullanıyorum.. Diğer Arkadaşlarada ( Profesyonel OLanlar Hariç.. ) Öyle Yapmalarını Öneririm.. Ayrıca Yorumunuz İçinde Teşekkür Ederim.. smil56 |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. Arkadaş şifresini unutmuş dur onuda ben vereyim dedim. Şifresi: SRS019TJ63C bu programın şifresidir. SUBLIMINAL POWER PACK programı. Bu programın içinde şunlar var: subliminal recording (ses kaydı) subliminal visual (bu topicte anlatılan programın benzeri) ripper (mp3 lerdeki gizli mesajları bulma) SELAMLAR MUHABBETLE... |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. bu programı kullanabilen var mı ?ben indirdim fakat bacground bölümüne parça bile ekleyemiyorum çünkü kabul etmiyo.ayrıca ayarlamaları yapmak için profesyonal bilgi de gerekli olmalı .yoksa işimize araması bi kenara, bi de zararı olmasın dusun. |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. Hakikaten programın kullanımı biraz bilgi ve uğraş istiyor. Ben kullandım daha profesyoneller için- acid, chake walk, reaper, audition,tracktor- vs programların hepsi kullanabilir ama ben derim ki işi bilinçli yapmak gerekir. Formdaki parçalar kanımca yeterli, yok özel olsun derseniz yetkililer ile irtibata geçin derim. Hayatım değişti derken hayatınızı kaydırmayın mesela, haftada 5 kilo verecem, lucid dreaming'le astral uçacam kaçacam beynimin bıngıldağı tavana vuracak, kötüye giden evliliğinizin nedeni pisikopat kocayı hipnotik nevroz edecem, hatunun fikrini(bilinçaltını) çelip aşık etcem, patronu uyutup sinerji odağı olacam derseniz vay halinize derim. sevincli |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. Alıntı:
|
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. tr-ance bu program şifre istiyor ya dusun |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. valla kardeş ben bu programı kurdum fakat resimdekine hiç benzemio dusun benmi yanlıs kuruyom dıcem ama değil :) ne olabilir die bi sorayım dedim EMEGE SAYGI... 25889 |
Ynt: Kendi Telkinli Mp3'ünüzü Yapın.. allah allah niye bunlar benden şifre istiyor ama herkes çatır çatır indirip kuruyor sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM. |