Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   Subliminal Kayıtları mp3'e çevirsem sorun olur mu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/424258-subliminal-kayitlari-mp3e-cevirsem-sorun-olur-mu.html)

UqUr 17-10-2009 08:23 PM

Subliminal Kayıtları mp3'e çevirsem sorun olur mu?

SUBLİMİNAL RECORDER 8.0 ile uzun zamandır kendi telkinlerimi oluşturuyorum. Çok da faydasını görüyorum. İstediğim müziğe yerleştiyorum falan ama kayıt wav formatında oluyor. Programın kendi mp3'e çevirme eklentisi var. Ama bunu kullandığımda dosya boyutu küçüldüğünden, telkinler zarar görür mü?

hasannel6 26-10-2009 11:27 PM

Cevap: Subliminal Kayıtları mp3'e çevirsem sorun olur mu?

bilmem ollmaz belki yinede sen wav formatında dinle istersen...
cümlelere gelince etkileyici cümleler kurarsan bence daha fazla etkisini görürsün...
o şekilde ne kadar etkisini görüyorsun?

hasannel6 28-10-2009 12:10 PM

şu programın kullanımını yazsan.lütfen

mustafa_er_2 08-11-2009 12:39 PM

arkaşım programın kullanımı nasıl bizede anlsanda bizde uygulasak

Houner 08-11-2009 12:56 PM

bu programı nereden indirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

janwayjan 10-01-2010 11:55 PM

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530380)
SUBLİMİNAL RECORDER 8.0 ile uzun zamandır kendi telkinlerimi oluşturuyorum. Çok da faydasını görüyorum. İstediğim müziğe yerleştiyorum falan ama kayıt wav formatında oluyor. Programın kendi mp3'e çevirme eklentisi var. Ama bunu kullandığımda dosya boyutu küçüldüğünden, telkinler zarar görür mü?

selam arkadaşım rica etsem şu programın resimli anlatımmını koyarmısın siteye ben indirdim bayagıda ugraştım ama olmadı.

sevinclisevinclisevincli
sen biliyormuşsun nasıl kayıt yapacagını bilgini bizimle paylaşırsan ihtiyacı olan herkes faydalanır..sapkal89

salvadore_xp 25-01-2010 01:13 AM

Nasıl indirebildinizki. Ben hiçbir yerde bulamadım. Paylaşırsanız sevinirim...

bilisimfevzi 11-02-2011 04:53 PM

Dailymotion - Kendi Telkinli Mp3 ünüzü yapın-Subliminal Recording - Wissenschaft Kanalı

burada videolu anlatım var.

wav dosyaları kayıpsız dosyalardır, mp3 sıkışrtırılmış dosyadır. wav dosyasını tercih edin.

Ferec 11-02-2012 05:35 AM

Selamun Aleykum.. Bilişim Fevzi Vallahi hızır gibi yetiştin :) aramadığım yer kalmamıştı sonunda sen ekledin. Allah azze ve celle senden razı olsun .. programı indirdim bende kitaplık kaydedilmemiş uyarısı çıkıyor ve açılmadan kapanıyor. neden olabilir acaba??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM.