Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   my desktop therapy (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy.html)

glshzn 27-03-2010 06:11 PM

Cevap: my desktop therapy

Visha bu olumlamalar harika. Teşekkür ederim ben herkes adına ;)

Bu programda yazıların şeffaf olup bize hiç görünmemesi mi gerekiyor? Hızının ne kadar olması gerekiyor, çok yüksek mi? Sen -büyük ihtimalle- tekrardan bu ayarlarda nerde ne yapıcamızı söyler misin lütfen?

Ha bide.. O kadar hızlı ve görünmez şeyi beynimiz nasıl okuyup algılıyo acaba:)

fatamorgana 28-03-2010 01:12 AM

Ben de programı çalıştırmayı başardım. En ideal ayarları, deneyimli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Megavolt 28-03-2010 02:19 AM

Alıntı:

fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592081)
Ben de programı çalıştırmayı başardım. En ideal ayarları, deneyimli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

visha 41 ms - 0,1 ms şeffaflığı da 2-8 arasında önermişti . ben şeffaflığı 6 da kullanıyorum. lcd ve tft ekranlarda biraz yüksek olması faydalı olabilir (5-9) gibi

sevgiler

visha 28-03-2010 09:05 AM

daha önceki sayfalardada yazmıştım hızlarla ilgili ama yeniden yazıyorum
41-0,1---100-1---500-1---1000-2---2000-4
41-0,1 den aşağı inmeyin bozulma oluyor
2000-4 den yukarı çıkılabiliniyor tabii onunda bir sınırı var ama saniye ayarları biraz uğraştıracaktır
bunlar genel konuşmuyorum kendim için en uygun ve kaliteli şekilde bozulmaya uğramadan kullandığım ayarlar
şeffaflık konusu 1 den aşağı olmamak kaydıyla herhangi bir rakamı seçebilirsiniz
hatta 100 bile kullanabilirsiniz çünkü belli bir süreden sonra yanıp sönen yazıları görmediğinizi algılamadığınızı farkedeceksiniz
yine subliminal etkiye yol açacaktır
bunu mesela telkinlerinizi bir cihaza kaydedip dinleyin belli süre sonra artık sesi duymadığınızı algılamadığınızı göreceksiniz
o sırada film izliyorsanız tüm dikkatiniz filmde olacaktır bu yüzden telkini duymadığınızı algılamadığınızı farkedeceksiniz
aslında bir ses veya görüntü duyuluyordur ya da görünüyordur ama artık algı dışıdır
bu şeye benzer aradığınız bir şey gözünüzün önündedir ama bulamazsınız çünkü algılayamazsınız bir de siteya yeni giren arkadaşlar için yazı boyutu direk 22,5 olarak çıkıyor bunuda küçültmenizi tavsiye ederim uzun olumlamalarınız varsa ekrana sığmayacaktır

fatamorgana 28-03-2010 10:19 PM

Cevap için teşekkürler arkadaşlar.
Bir sorum daha daha olacak. Orada images kısmında fotolar var. Onları seçersek, onlar ne işimize yarıyor. Mesele ben yanlışlıkla burun altı noktayı gösteren bir resmi seçmişim. O da yanıp sönüyor. Anlamını anlamadım..

visha 28-03-2010 10:27 PM

onlar eft uygulamaları için subliminal ile alakalı değil
o noktalara vuruşlar yapılıyor tabii bir tekniği var yapmanın
bu konuda bilgili değilim

newroses 02-04-2010 07:20 PM

Emeğine Sağlık!!

selo2951986 17-04-2010 12:13 PM

arkadaşlar ben bu programı kullanmayı tam anlamadım ayrıntılı yazabilir misiniz acaba?ingilizcem pek iyi değilde.şimdiden teşekkür ederim

visha 19-04-2010 08:29 AM

merhaba
sayfanın en başında ayrıntılı bir şekilde resimlerle anlatmıştım
oradan faydalanabilirsin ve hız ayarları konusunda da açıklamalar yapmıştım
zaten kolay bir program

selo2951986 23-04-2010 04:14 PM

arkadaşlar bu programı kullanıp faydasını gören oldu mu?bende kullanıyorum ama baş ağrısı yapıyo sanki. ayarları hiç değiştirmedim acaba ondan mıdır?

gundogduahmet 24-04-2010 07:48 PM

bu program ne işe yarıyor, yardımcı olurmusunuz ???

redsmoke 17-05-2010 03:29 PM

benim sormak istediğim şu. acaba neden oyun felan oynarken program orda devreye girmiyor yani sadece windows penceresinde mi işe yarıyor.

DeLiTaY21 17-05-2010 06:02 PM

bu programın işlevi tam olarak nedir arkadaşlar?

DeLiTaY21 17-05-2010 09:16 PM

bu ne yaa indirdim ama bir işee yaramıyor...

kenann 17-05-2010 09:41 PM

arkadaşlar bu program türkçe karakterleri göstermiyor kullanmayın boşuna.

redsmoke 18-05-2010 01:41 PM

Alıntı:

kenann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747384)
arkadaşlar bu program türkçe karakterleri göstermiyor kullanmayın boşuna.

problem sende olabilir çünkü türkçe karakterlerle hiçbir sorunu yok acaba senin windows'un dili farklı bir dil olabilir mi?

visha 18-05-2010 06:09 PM

bazı yazı stillerinde karakterlerde problem var sadece o kadar
hepsinde değil

x-men33 05-09-2010 12:36 AM

Arkadaşlar bir sorum var actionsmile

Bu programı indirdim ve kullanıyorum. Ama süre olayı nasıl olacak?

Yani biz telkinleri dinlerken arka plandaki sesi duymuyoruz. Yani duymazsak bilinç yorum yapamaz ve direkt bilinç altına gider. Doğru mu? krzm67

O zaman bu programda ekrandaki metinler de çok kısa yani bizim okuyamayacağımız kadar hızlı mı geçmeli?

Kaç ms olarak kullanıyorsunuz siz?

Teşekkürler..Sevgiyle kalın.. s456

x-men33 05-09-2010 01:38 PM

Arkadaşlar cevap verebilecek olan yok mu? sad456

tavruhh 13-09-2010 06:20 PM

my desktop terapy:
çok güzel bir programa benziyor.ama nasıl kullanıldığını doğru dürüst bilen birileri yok herhalde.ama benim anladığım.gözle okumak gerekmiyor.yani hızlı bi şekilde akıp gitmesi gerekiyor yazıların.örneğin:video kamerayla bir kayıt yaparız,daha sonradan o kaydı tv'den veya bilgisayardan izleriz.izlerken detaylara daha fazla dikkat edebiliriz.ekranın bütün noktalarına hakim olabiliriz.gözümüzün algılayamadığı hızda akan yazıları bilinçaltımız kayda alıp detaylı bir şekilde izleme yapabiliyor sanırım.yanlışım varsa birileri bilgilendirirse sevinirim.bilgi her kesin malıdır.gelişmiş ülkelerde ne kadar güzel programlar var,ne kadar güzel forumlar oluşturuluyor malesef ülkemiz biraz arkadan ilerliyor.okumuşlarımız yabancı dil bilenlerimiz nerelerdeler bilmemki.
bu programın ayarlamalarını bende öğrenmek istiyorum.bizim söylediklerimiz sadece tahmini bilgiler olarak kalıyor.dah iyi bilen birileri hepimizi bilgilendirirlerse çok iyi olur aslında.

kuzusu 13-09-2010 07:52 PM

bu programı bugün indirdim ve söylenilenleri yaptım ama calısıp calısmadıgını anlayamıyorum biri yardım etsin lütfen

elisya 16-09-2010 12:36 AM

Arkadaşlar Merhaba,

Bende bu programı en başta anlatıldığı gibi indirdim. Ayarlamalarını da kendime göre yaptım. Gerçekten güzel bir yöntem.
Yani Ekrana yazılar geliyor ve beynimiz bunları anlayıp bilinç altına iletiyor.. yanlış anlamadım değilmi? sevincli harıka..

Yalnız bu programı çalıştırdığım zaman pc yi yavaşlatıyor galiba.
internet sayfaları çok yavaş açılıyor.. bu olumlamanın yanında küçük bi detay tabi..

ikincisi ise buraya olumlamalar yükledik yada resimlerde yükledik. Peki bunları gene olumlamalarda olduğu gibi 21 gün falan mı dinlicez . Benim şuana kadar 5 tane olumlamam oldu. para, sağlık, özvarlık vs..
Hergün birini açarsam 21 günlük olumlamanın yerine geçmez heralde.. O kadar da çok olumlama var ki daha ..dusun2

Bir de çok şeffaf olunca beynimiz bunları nasıl okuyup anlıyacak ki.. ben genede hafiften okunabilir yaptım. o zamanda gözlerimiz yoruluyo..

Arkadaşlar siz olumlamaları nasıl çalışıyorsunuz rast gele bir gün birini çalıştırarak mı ?.

Lütfen dinleyen arkadaşlar bana yardım edebilir mi?

MaxWawe 16-09-2010 01:24 AM

öncelikle program için çok teşekkürler. Henüz indirip denemedim fakat ne olduğu hakkında bilgim var şimdi indirip deneyeceğim.

xxPyromaniaxx 22-12-2010 04:25 PM

Merhabalar,programı dün kurdum ve kendi telkinlerime başarılı bir şekilde başladım ama merak ediyorum,müzik altından verilen telkinleri bulabilen olmadı mı? Yani sadece görsel telkin mi yapılıyor bu programla? Programs -> Audios : ne işe yarıyor? Müziğin altına telkin yerleştiremiyor muyuz? Öyle şey şey pc ekranına bakmak bayıyor çünkü..

xxPyromaniaxx 23-12-2010 11:52 PM

Arkadaşlar inanın sürekli monitöre bakmak çok zor oluyor. O yüzden mp3 ardına saklanan subliminal mesaj programı arıyorum. Lütfen bilir kişi yardımcı olsun...

Sıradışı 07-08-2011 05:50 PM

Merhaba benim promramın kullanımıyla ilgili birkaç sorum var. Şimdi heyşeyden önce ekranda çıkan yazıları çıplak gözle görmememiz ve okuyamamamız gerekiyor. Doğru mu? Ben Flash ı 41 milisaniye ve gösterim hızını 0,50 saniye yaptım. Ne dersiniz?

Olumlama cümlelerini ise Ör: Bir fobim var. Bunu, "..... etmekten korkmuyorum" şeklinde yazdım. Yapmaktan çekindiğim bir şeyi, "...... çıkabilirim" şeklinde, yapıp yapmamaktan tereddüt ettiğim birşeyi ise "..... yapabilecek kadar güçlüyüm" diye yazdım. Böyle nasıl? Fikirleriniz nedir arkadaşlar?

ßyKuS 10-11-2011 02:43 PM

ben bir türlü şu aktivasyon kodunu alamadım e-mail'e msj aktivasyon kodu gelmiyo ouf napıcamı bilmiorum ... yardımcı olurmusunuz

herdaimmutlukız 11-11-2011 10:41 PM

Ben bu programı daha önce kullandım. İşe yaradığını düşünüyorum. Tekrar kullanmak istiyorum. Fakat aktivasyon kodu gelmedi. Kaç kez denedim. Konu sahibi yardım ett ağla2

visha 14-11-2011 03:54 AM

Selam (herdaimmutlukız) öncelikle kurulumu doğru yaptın mı diye soracaktım ama daha önce kullanmışsın bu durumda konu sahibinin de eli kolu bağlı durumda :) büyük ihtimal kendileriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Belli aralıklarla programı kurmaya devam et sorun varsa kendilerindedir ve kısa zamanda düzelteceklerdir diye düşünüyorum.
Mailinde gereksiz mail dosyalarınıda kontrol edebilirsin bazen spam olarak algılıyor ve mail gelmedi gözüküyor son çare olarak

visha 14-11-2011 03:59 AM

xxPyromaniaxx öncelikle monitöre oturup film izler gibi izlemiyoruz zaten sen o sırada film mi izlemek istiyorsun, yazı mı okumak istiyorsun sen işini yap zaten görmeyeceksin bir şey, o yüzden kendini kasıyormuşsun gibi hissettim
Sen işine yoğunlaş o yanıp sönsün

visha 14-11-2011 04:20 AM

Sıradışı öncelikle daha önceki sayfalarda örnek hızlar verdim hem hızlı, hem yavaş
ayarlamak istediğin hızı önce saydamlık kısmını 100'e getirip görünür kıldıktan sonra kontrol et bozulma, üst üste binme gibi vb. diğer sorunlara yol açmıyorsa istediğin hızı kullanabilirsin

Telkinlerde
Bunu "..... etmekten korkmuyorum
Yapmaktan çekindiğim bir şeyi "...... çıkabilirim.
yapıp yapmamaktan tereddüt ettiğim birşeyi ise "..... yapabilecek kadar güçlüyüm

Olumlamaların çok olumsuz ilki hiç olmaz
diğerlerinde olumsuz cümleyle başlıyor sonunda olumluya dönüyor cümlenin tamamını olumlu yaparsan daha etkili olur
son iki tanesi olumlamadan çok motivasyon cümleleri için kullanılabilir tereddütlerim var ama başaracağım tarzında
cümleler kulllanıyorsun
fobilerin için örnek "şununla ilgili korkularım tamamen kayboluyor " gibi bir cümle kullanabilirsin
tereddütlerin ve çekingenliklerin içinse bunların temelinde kendine güven, cesaret eksikliği var
kendime güveniyorum gibi cesaretim her geçen gün artıyor tarzında cümleler kullanabilirsin
internetten araştırma yaparsan daha güzel detaylı olumlamalar bulabilirsin bunlar örnek olarak verdiğim kısa ve öz olumlamalar

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 06:58 AM

bana da aktivasyon kodu gelmedi ?

visha 14-11-2011 03:35 PM

Arkadaşlar yukarıda da belirttim aktivasyon kodu gelmiyorsa belirli aralıklarla yeniden kurun problem kendileriyle alakalıdır büyük ihtimalle

visha 14-11-2011 03:53 PM

Arkadaşlar sizlere kendi uyguladığım bir çalışma şeklini anlatmak istiyorum

bilgisayarınıza bir adet my desktop therapy, bir adet subliminal flash, bir adet subliminal image kuruyoruz

subliminal flash'a istediğimiz telkinleri yazıyoruz
my desktop therapye'de aynı telkinleri yazıyoruz
subliminal flash'ın hızını en düşüğe 10ms ayarlıyoruz
my desktop therapy'nin hızını 1000'e 2 yapıyoruz ve saydamlık ayarını ise 100'e ayarlıyoruz ve yanıp sönme yerini sol üst köşe olan fix'e alıyoruz
sonra internetten ulaşmak istediğimiz şeylerle ilgili resimler topluyoruz bunları subliminal image atıyoruz
sonra topladığımız resimlerle birde slayt gösterisi yapıyoruz
bütün programları açıyoruz slaytla birlikte subliminal programlarda çalışıyor ve izlemeye başlıyoruz
birde sizi mutlu eden bir müzik eklerseniz duygu yoğunluğu yaratarak bilinçaltına daha hızlı girmesini sağlarsanız
bu çalışma hem bilinçli hem bilinçaltına yönelik bir çalışmadır
my desktop therapy ve slaytda resimler ve yazılar gözükerek bilinçli olarak odaklanırken subliminal flash ve imagede ise gözükmediğinden bilinçaltınıda aynı anda etkilemiş oluruz
ek olarak ben atakan bey özel telkin yaptırdım onuda diğerleriyle birlikte açıyorum mümkünse özel telkinleriniz varsa
bu telkinleri my desktop therapy ve flash da kullanın yani her programda ayrı telkin yerine aynı telkinleri kullanın
ayrıyetten çok keyifli bir çalışmadır canınız sıkıldığında bile açıp slayt gösterisini izlediğinizde keyfiniz yerine gelecektir
çünkü ulaşmak istediğiniz şeyleri görüyorsunuz
başarılar

ßyKuS 14-11-2011 05:46 PM

visha face hesabın varsa eğer beni faceden eklermisin ? https://www.facebook.com/TchNopunCh

visha 14-11-2011 08:27 PM

facebook hesabım yok ne yazık ki

herdaimmutlukız 15-11-2011 10:53 PM

Cevap için teşekkür ederim Vista. Ama olmuyor işte. Tekrar tekrar yüklemeyi de denedim, spam deki, gereksiz kutusundaki mesajlara da bakıyorum yok :(

visha 15-11-2011 11:48 PM

Denemek için kendiminkini kaldırıp yeniden kurayım diyorum belki yaparım diye ama sonra bende sizin gibi kuramazsam diye çekiniyorum.
Benimde subliminal flash sorun yarattı çalışmıyor şimdi :)
Subliminal flash kullanabilirsiniz kullanışlıdır tavsiye ederim my desktop therapy'nin yerini tutmasada ondan sonra kullandığım en iyi Subliminal program bir çoğu bilgisayarı yavaşlatıyor subliminal flash yormuyor bilgisayarı
Ben my desktop therapyi görünür vaziyette kullanıyorum tahmince siz ekranda bir şey görmek istemiyorsunuz
Görmeden kullanacağım diyorsanız subliminal flash yeterli

herdaimmutlukız 16-11-2011 12:00 AM

Ben mydesktop terapy i çok sevmiştim :)
subliminal flash kullanmadım hiç. Sitede var mı linki

visha 16-11-2011 12:23 AM

subliminal bölümünün yine 2. sayfasında bulabilirsin
my desktop bir çok açıdan daha güzel ve üstün ama görünür vaziyette kullanmayacaksan subliminal flash iyidir ve bilgisayar açılışında otomatik olarak başlatma özelliği var o açıdan pratik

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM.