![]() |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // şifresinide kendi yöntemlerimle buldum buyrun Chaitanya |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // Merhaba bu program tam olarak ne işe yarıyor acaba |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // evet bende aynı soruyu soracaktım ki arkadaşım benden önce yetişmiş |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // genelde doktorların kullandığı bir programdır beyninize sinyaller göndererek rahatlama uyarılma vs gibi olayları gerçekleştirir hipnotik etkileri vardır bilincinizi programlamak için kullanabilirsiniz veyahut başkaları sizin beyninizi yıkamak içinde kallanabilir :) dışarı aktarma seçeneği mevcuttur rahatlatan müziği wav dosyası olarak kaydedip dinleyebilirsiniz üzerindeki sembollerde gözüktüğü gibi kulaklıkla veya hoparlörden dinleyebilirsiniz ses ayarı vardır azıcık sesle dahi etkilidir süreleri vardır sürelerini aşmayın başlatmak için sessions yere tıklayın ne tür bir rahatlama istiyorsanız oradan seçin ve dinleyin saygılar |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // alternating hipnotic relax -- bunu seçtim okadar rahatlatıyorki buraya yazarken dahi uyuşmuş gibiyim :) |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // arşivi winrar ve 7 ziple açmaya çalıştım ve hata veriyor, hangi programla açtığınızı söyleyebilirmisiniz kendi cevabımıda ekleyeyim :))) otomatik açılımda hata veriyor ve manuel olarak sorun yok sevgiler |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // Osama Bin Laden filan der bu, ne iş? :D |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // biraz sonra daha rahat indirebileceğiniz bir siteye upload edeceğim veririm linkini |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir neuro-Programmer 2 Pro-safak-saracoglu-upload.rar - Hızlı ve sorunsuz upload :) şifresizdir iyi eylenceler 45 saniye beklemem diyorsan http://dc144.4shared.com/download/25...65154-a939da44 |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // arkadaşlar şimdi tek gerekli olan telkin telkin olacakki bu programda kullanalım varmı telkin hazırlayacak birisi sesli olarak istek olursa çalıştırmayı beceremeyen arkadaşlar için bir resimli veya videolu anlatım hazırlayacağım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |