Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   çocuklarım için bir tavsiye rica ediyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/13162-cocuklarim-icin-bir-tavsiye-rica-ediyorum.html)

arguz58 01-09-2008 07:41 PM

çocuklarım için bir tavsiye rica ediyorum

iki çocugum var ikiside ilkokula gidiyorlar birisi 1 e digeri 2 ci sınıfa onların derslerinde ve özellikle matematikte çok iyi olmalarını istiyorum. babalarına çekmesinler blook ayrıca sosyal iletişimde aktif olmalarını istiyorum. aklımdan geçen çocuklarım gece uyurken telkin mp3 leri açıp sabaha kadar dinlemelerini sağlamak acaba faydası olrumu yoksa başka bir tavsiyesi olan varmı.? onları aktif sosyal iletişimleri güçlü ve matematikleri çok iyi olması için ne yapmam gerekir şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

CeM 01-09-2008 07:52 PM

Ynt: çocuklarım için bir tavsiye rica ediyorum

Sanırım sayısalcı bir velisiniz smiliyface
Matematik için daha doğrusu ders çalışmak için telkin var sanırım ama özel...
Aktif sosyal iletişim konusuna gelince,bence eylem gerektiren telkinleri dinletmeyin(suçluluk,sosyal fobi gibi)
Kişisel gelişim için ego güçlendirici,sosyallik arttırıcı,kendine güven,topluluk karşısında konuşma gibi telkinler etkili olabilir yaşlarıda küçük olduğu için... hismiley

arguz58 02-09-2008 10:29 AM

ders çalışmak için özel telkinler var demişsiniz. bunların ne oldugu içerigi ve bu sitede olup olmadıgından bahsetmemişsiniz böyle telkinelr burada varmı. nası bulabilirim.

sanemce 02-09-2008 11:41 AM

merhaba arguz58 yanımıza hoşgeldiniz..
özel telkinlerle Atakan bey ilgileniyor (hayatimdegisti) özel mesaj atarak ne istediğinizi anlatırsanız kendisi sizinle ilgilenecektir.

sevgiler

CeM 02-09-2008 01:08 PM

Alıntı:

arguz58 Nickli Üyeden Alıntı
ders çalışmak için özel telkinler var demişsiniz. bunların ne oldugu içerigi ve bu sitede olup olmadıgından bahsetmemişsiniz böyle telkinelr burada varmı. nası bulabilirim.

Özel telkin denilince zaten Atakan beyin hazırladığı ücretli mp3ler akla geliyor(Bu teknik sadece bu sitede var zaten),yani başka bir sitedeki kaynaklardan bahsetmiyorum,Ben ders çalışmak için olan özel telkinleri kullanmadığım için bir bilgi verirsem yalnış olur ayrıca çevirisini yaptığımız özel telkinlerin bu sitede veya başka bir yerde içeriğinden bahsetmemiz yasak,siz Atakan beye ulaşın gerekli aydınlatmayı size yapar..
Saygılar....

tiriniti 25-12-2008 02:35 PM

merak ettim

merak ettim acaba çocuklar dinledimi ? sonuçları ne oldu ?dusun2

comte 25-12-2008 04:49 PM

Bu telkinlerin yeğenime çok faydası oldu.super

Bunların haricinde Atakan Bey'in özel hazırladığı telkinleri de dinliyor hala yeğenim.

9 yaşında. Sosyal fobisi vardı. Garip korkuları vardı. Okuldan kaçıyordu.

Şimdi okula falan kendi gidip geliyor. Ayrıca açıldı baya bi. Pozitifleşti çocuk.

Bence çocuklara mutlaka dinletilmeli. Onlara daha çok faydası olur. Çünkü daha çok kalıplaşmış düşünceleri yok. İlerde daha çok uğraşmadan, şimdiden daha pozitif hayat dolu biri olur böylece.super

tiriniti 26-12-2008 12:46 PM

Çok iyi yaaaa. hemen denemeye başlamak lazım. çok teşekkür ederimmm.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM.