![]() |
subliminal voice recordings Arkadaşlar buraya subliminal audio kayıt yapan programları yazalım. Kim neyi kullanıyor paylaşabiliriz. Belki güzel fikirler ortaya çıkar. Mesala ben brainwave generator kullanıyorum. Chakra Balancing presetine chakra açan subliminal audio dosyamı yerleştirdim. Aynı şekilde memory booster presetine hafıza telkinleri yerleştirdim. Öyle dinliyorum. Birkaç tane daha program denedim. Hele bir tanesi vardı ki kayıt için tüm ses dosyasını dinlemek lazım yani manual olarak record ediyordunuz. Siz de programlarınızı yazın lütfen (yalnız audio olanları visual olanlar değil) |
subliminal voice recordings audacious boyle bir topic açtıgın için teşekkürler. benim çok ilgimi çeken bir konu. brainwave generator'dan memnun musun? ücretsiz bir program mı bu? |
subliminal voice recordings Alıntı:
|
Ynt: subliminal voice recordings programı ücretsiz burdan indirebilirsiniz... http://www.bwgen.com/download.htm bende yeni indrdim.. smiliyface |
Ynt: subliminal voice recordings Arkadaşlar o kadar uğraşmışınız benimde bir katkım olsun dedim. alın size portable Brain Wave Generator (yükleme gerektirmez ve süresiz vede flaş flaş flaş işte link------ http://rapidshare.com/files/49045927/T-BWG12.rar -----. Ayrıca yukarıda verilen bwg nin sitesinden farklı present( ses uygulamalarını indire biliyorsunuz). benim favorilerim-morphine-immunal boost-hyper-,sub liminal,sleep inducator vs. Hamile bayanlara ve epilepsi hastalarına önerilmez. (Bende küçük yaştakilere music45önermem). Bilgilerinize arz ederim selamlarımla. DREAMLAND. |
Ynt: subliminal voice recordings Alıntı:
ya bu programı nasıl kullanıcaz?kendimiz yazıcaz heralde telkinleri ama nereye?biraz yardım ederseniz çok sevinirim |
Ynt: subliminal voice recordings merhabalar ben programı indirdim ama "çakra balancing preseti" ve "memory booster preseti" nerede göremedimm.. ben de elimdeki hazır çakra müziklerini ve kendi hazırladığım meditasyonları eklemek istiyorum.. Aslında yapmak istediğim; kendi seslendirdiğim meditasyonları, o çakra müziklerinin içine gömerek bilinçaltı cd'si hazırlamak istiyorum.. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.. çok teşekkür ediyorum.. |
Ynt: subliminal voice recordings sevgili gültence önce hoşgelişler olsun diyeyim..ama bu konuyla ilgilenen arkadaşlar artık yazmıyorlar..mesajların tarihlerine dikkat edersen en sonıncusu haziranda yazılmış..eğer bu arkadaşlar siteye giriyorlarsa mutlaka seninle iletişime geçerler..ama bildiğim kadarıyla şu anda hiç kimse bununla ilgilenmiyor..saygılı sevgiler.. |
Ynt: subliminal voice recordings merhabalar gültence... hoşgeldiniz ... hismiley sizi başka bir gruptanda güzel yazılarınızdan dolayı tanıyorum... yapmak istediğinizi anladım ama onu bu tarz programlarla hayata geçirmeniz pek mümkün değil.. (dahah profesyonel bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz) türkiye de varmı bilmiyorum ama bu tarz programlar ücretli olarak yurt dışı kaynaklı sitelerde satılmakta..... atakan bey bu konuya ne der bilemiyorum lakin dilerseniz onunla görüşerek olabiliyorsa eger özel kayıt yaptırabilirsiz... bu konu ile ilgili en bilgili kişi türkiye sınırlarında yanılmıyorsam atakan bey... sizde biliyorsunuz ki bilinç altı en büyük hazinemiz.. , bu sebeple bir uzmanla görüşerek bu konuya başlarsanız çok daha yararlı olacağını düşünüyorum... sevgilerle... actionsmile |
Ynt: subliminal voice recordings alıntı merhaba bu bahsettiğiniz programlar ingilizce olduğundan telkinlerde ingilizcedir ve etkisi olmaz diye düşünüyorum.yani bu programlar türkçeye çevrilmeden de faydalı olabilirmi? Programın içinde telkin yokki sadece sesler var bu sesler beyin dalgalarını etkiliyo. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM. |