Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal mind versiyon 1.2 crackli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/1088-subliminal-mind-versiyon-12-crackli.html)

shamanic 15-10-2007 11:37 AM

Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

arkadaşlar probleminiz buysa eger bu programı kurarken ki adımlardan birini atlamanızdan kaynaklanıyor.. kurulum işleminden sonraki basamaklarınızı tekrar gözden geçirin..
bu programın resimli anlatım bölümüde var bir de oradan takip ederek yapın işlemleri umarım bu yolla hallolur.. kolay gelsin .. actionsmile

sss 30-11-2007 11:07 PM

arkadaşlar türkçesini ekleyebilirmisinz? yada vardıda benmi görremedim?

hayalayaz 30-11-2007 11:38 PM

türkçe mesajları kendimiz yazıyoruz..

izmirli035 01-12-2007 12:24 AM

merhabalar,

bende programi indirdim ve mesajlari da turkce istedigim sekilde yazdim.acaba deneyen oldu mu?? ya da etkisini goren varsa bildirsin lutfen! s456

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...hakkndarp1.jpg

http://img133.imageshack.us/img133/9705/bebek5wc4.jpg
uyyy napiim bebeklri cok seviyorummmm blissy

herkese iyi geceler!

hayalayaz 01-12-2007 12:55 AM

ben bu proğramdan çok faydalandım...pc başında otururken devamlı çalıştırdım proğramı...telkinlerin renginide kırmızı yaptım..ne kadar hızlı görünüp kaybolurlarsa o kadar iyi diye duydum.ve öyle yaptım..hangi telkini kullandıysam..hepsi faydalıydı..somut olarak para konusundaki telkinlerin faydasını gördüm diyebilirim..şu anda sıfır borçlu bir ablanız var çok şükür bin şükür...paraya kaynak olarakta eski kocam tayin edildi..veya ben ona evlilik sırasında o kadar çok paralar verdim ve boşanırken hiç bir şey almadım ki evren telafi yoluna gitti...neyin neden olduğu umurumda değil..önemli olan isteğimin karşılanmasıydı...şimdi yine somut olarak deneyimleyeceğim telkinler şavkıyor pc nin ekranında...bu sefer büyük oynadım..için rahat olarak kullanabilirsin..hatta natura saundu da indir o sesler eşliğinde görünsün ekranda telkinler sen bu arada kendi işini yap...( ben hergün yarım saat trene bakar gibi baktım pc ye..bir yandan creativ vizualizatsion u dinledim ama işe yaradı)

izmirli035 01-12-2007 09:41 AM

merhaba hayal abla,

gordugum kadariyla oldukca azimli ve tuttugunu koparan birine benziyorsun, belki tanisma firsatimiz olmadi ama ilerde insallah o da olur!!

herseye karsi merhametli oldugun kesin yalnizca bir tek ex kocana acimasizsin gibime geliyor, o da sanirim yasadigin olaylardan.....

bende evli kalmistim bir yil( bosanali 10 OLUYOR) e butun bileziklerim gitmisti, bir de benden 2000 mark borc almisti, paralari bi sekilde geri alabildim ama o bileziklerime hala yanarim ... neyse nasil olsa bi sekilde onlar bana geri gelecekler!!! s456

hayal abla bu natura saund u neren indirebilirim?? yazarsan sevinirim b456

ayrica bu sisteminde calistigina sevindim ben kilo verme olanini uyguluyorum(5-6 kilo fazlam var da) insallah ise yarar da nisanlimi cildirtmak istiyorum boyle venus gibi olunca!!! blissy(en buyuk hayallerimden birisi)

hadi herkese iyi gunler
http://imagesforum.doctissimo.fr/mes...eenShot002.jpg umarim kimseyi rahatsiz etmem bu resimle!!!

ulku cat3500

kenny 03-12-2007 07:24 PM

of ben yine bir saçmalık yaptım galiba.programı yüklüyorum ama masaüstünde kısayol filan çıkmıyor.bu programı 47454589498458949.keredir indirip kurmaya çalışıyorum.yapıyorum olmuyor bişeyleri silip yine yapıyorum yine olmuyor vs vs buna benzer başka bir program varsa onu bekliyorum artık.

shamanic 03-12-2007 07:28 PM

http://hayatimdegisti.com/forum/subl...i-t1588.0.html

yukarıda ki linkte anlatılanların hepsini doğru olarak yaptınız mı acaba....

bir çok arkadaşımız kurdu.. hay Allah nerde acaba hata.. adımlarınızı tekrar kontrol edin bi olmassa
pc05

kenny 03-12-2007 07:48 PM

yok şekerim şu an itibariyle orda yazılan her şeyi yapsam da ı ıh.kesin farketmeden bi yanlışlık yaptım of aman uğraşamicam sıkıntı bastı valla dusun

kenny 06-12-2007 06:48 PM

sevgili shamanic ve site ahalisi krz56 aslında bu mesajlar iyicene benim absürd durumumla alakalı olmaya başladı o yüzden istenirse silinebilir.özelden yazışırız.

şurdaki konuşmaya istinaden burada yazmaya devam edeyim dedim:

http://hayatimdegisti.com/forum/saat...-t3243.15.html

o gün pc ile cebelleşirken iyice keyfim kaçmıştı o yüzden bırakmıştım.shamanic'in tavsiyesiyle programı sildim ve yeniden kurdum.aman Allah'ım bir baktım kısayol çıkmış fbsmile lakin bu mutluluğum çok az sürdü.hayal ablanın söylediği şeyleri yaptıktan sonra kısayolu açmaya çalışınca ekranda beliren "not able to get the disk serial number so the application can not continue" yazısı beni derin düşüncelere gark etti.yahu ben ne yapmışım bu bilgisayara.neyse olmazsa kardeşim tatile gelince ona sorayım pc konusunda benden daha yetenekli olduğu kesin utananadam

sss 06-12-2007 06:56 PM

arkadaşlar türkçe sözleri yokmu kimsdede ?

shamanic 07-12-2007 02:18 PM

kenny hakket canım benim naptınn sen bilgasayara... bir bilene sorarak ilerle bakalım... pc05

diskin seri numarası uygulama yapmaya izi vrmiyomuş.. dusun

başkabirdünyamümkün... wauwww ne güzel rumuzun var öyle super super

türkçe sözleri mecvut değil ama çokda gerek yok.. biz onları değiştirip ihtiyacımız olan kendi olumlamalarımızı yazıyoruz..
kendi olumlamalarını yazarken olumlu kelimeler kullanmaya dikkat et...

her geçen gün daha da sağlıklıyım...
istediğim gibi huzurlu ve bol kazançlı bir işte çalışıyorum...
hedef kiloma sağlıklı bir şekilde ulaştım..
sağlıklı bir şekilde 60 kiloyum...
her geçen an daha fazla bolluk ve bereket içerisinde yaşıyorum...
ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı.. huzurlu ve mutlu bir insanım...
kendimi seviyor ve onaylıyorum..
hayatım için gerekli olan doğru kararları veriyorum...

ihtiyacın olduğunu düşündüğü bir başlıkla ilgili olumlama örnekleri verebiliriz istersen...

sevgiler.. actionsmile

hayalayaz 07-12-2007 07:27 PM

sevgili ülkü
kendimden başka hiç kimseye acımasız olamadım ben bu güne kadar..insanlar bana dertlerini anlatır, rahatlar,derdini unutur gider, ben arkalarından ne yapsamda onları bu dertten kurtarırım diye düşünürüm..eski kocam...bak onunla yaşadıklarımız yüzünden evliliğim süresince ve boşandıktan sonra 6 ay kadar bir zaman çok kızdım ona..kırıldım..sonra bir baktım evlilğimiz süresince o, beni nekadr ezdiyse tam anlamıyla karşılık veremediysem bile ellerim armut toplamamış..adam benden boşandıktan sonra 14 yııl evliliği düşünmedi bile..geçici arkadaşlıklarla yetindi..yani artık ben nasıl tövbe ettirmişim düşün..boşandıktan 20 yıl sonra ex kocalar hiç bir şey denecek kadar az..duygu kalıyor..ben çocuğum olmasa onunla evlendiğimi bile unuturdum herhalde..fakat o, korkunç eş sonradan o kadar iyi baba olduki..takdir ediyorum onu...birde ondan aldığımı çok kolay alıyorum hala daha...çünkü biz evlendiğimizde sıfırdan başladık çok başka boyutlara getirdik maddi kazançlarımızı..boşanırkende bunları gözüm görmedi..işin doğrusu oda al bu senin hakkın demedi...biz onun şu anda sahip olduğu herşeyin temelini birlikte attık..sonradan o, beraber başladığımız temelin üzerine bina inşaa etti...binada hakkım yok..ama temelde benim koyduğum taşlar duruyor..bu yüzden ondan aldıklarımın hakkım olduğunu düşünüyorum..bazen burada onun hakkında yazılarım oluyor..geçmişte yaşadıklarımı anlatırken..bu yazdıklarımın ilk başlarda bana faydası oluyordu..şimdide belki arkadaşlarıma faydalı olur..benim yaşadıklarımı okurlarsa kendi yaşadıklarına daha başka pencereden bakabilirler diye yazıyorum..severim ben eximi..o benim ilk aşkım..uzun saçlı, kırmızı spor arabalı..ve muhteşem yalanlar söyleyen prensim...ama iyiki boşanmışız .evli kalsaydık ya o beni öldürürdü..yada ben onu..( bu oğlumun ifadesi anne iyiki boşanmışıssınız diyor)..sen izmire geldiğinde tanışacağız..beni tanıyınca göreceksin artık hiç kimse( beni üzmüş olanlarla) kapatılmamış hesabım kalmadı..tüm geçmişime ve sana saygılı sevgiler..

izmirli035 09-12-2007 12:13 PM

merhaba hayal abla,

aciklamalarin icin tesekkurler beni yakin bulup anlattigin icin sevindim.herkesin hayatinda boyle anlamsiz seyler yasanabiliyor ama hic bir seyin tesaduf olmdigina inaniyorum, hersey bir basamaktir, ve sen onlari yasamak zorundaydin ki daha ilerye gidebilesin!!!

umarim bdan sonra daha a mutlu olursun oglunla beraber, hos o da bir gun cekip gidecek yanii dimi??? s456

hadi sana iyi gunler cat3500

hayalayaz 09-12-2007 03:14 PM

ülkücüğüm çocuklar özgürdür, giderler, gitmelidirler, kendi deneyimlerini yaşamaya, özgürce hata yapmaya hakları var..
bizim jenerasyon ebeveynlerin hayat sigortası olarak düünyaya geldikleri için hala daha kendi hayatlarını yaşayamıyorlar, aileye ölünceye kadar kendisi için yapılanların diyetini ödemek mecburiyetinde kalıyorlar..belkide oğlum heran gitmekte özgür olduğu için şu an halen daha benim yanımda...kararını kendisi verdi..bizim evimizde herkesin odası kendi cumhuriyetidir...eğer kapımız kapalıysa, hatta açık olsa bile kimse kimsenin odasına kapısını çalmadan girmez..özgürlük ana baba ocağından başlıyor..inşallah hayatı boyunca sürer..tüm çocuklarımıza saygılı sevgiler..

Akulina 10-01-2008 11:44 AM

Bende geçenlerde indirdim programı,olumlamaları fln yazdımda birkaç konu başlıkları altında yazdım...çok fazla olumlama olursa bir sorun çıkarmı?

shamanic 10-01-2008 12:23 PM

çok fazla olması problem değil tatlımda dikkat etmen gereken olumlamaların birbiri ile çelişmesin..

ve mutlaka istediklerini dile getiren şimdiki zaman cümleleri olsun..

sevgiler.. hismiley

Akulina 10-01-2008 12:50 PM

teşekkürler shamanic...tekrar bir gözden geçiriyim olumlamalarımı...

creeat 23-04-2008 11:54 PM

rapid çok yavaş siteye koysanız da burdan indirsek?

hayatimdegisti 23-04-2008 11:58 PM

Telif hakkı olabilecek dosyaları hosting'e yüklemiyoruz.

creeat 24-04-2008 12:07 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

rapidden de indiremiyorum, dosya kalkmış sanırım..

CeM 21-06-2008 03:08 PM

Alıntı:

baskabirdünyamümkün Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar türkçe sözleri yokmu kimsdede ?

Güçlüyüm ve güvendeyim;1
İç kaynaklara sahibim;1
Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim;1
Hayatımı denetleyebilirim;1
Değerliyim;1
Kendime güvenim tamdır;1
İnsanlar bana saygı duyar;1
İnsanlar beni sever;1
Ben gerçek bir arkadaşım;1
İnsanları önemserim;1
Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim;1
Diğerleriyle ilgilenirim;1
Eminim;1
Güçlü bir kişiyim;1
Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim;1
Ben bir başarıyım;1
Mutlu olmayı seçerim;1
Kendime ve geleceğime inancım var;1
Cesurum;1
Ben bir kahramanım;1
İnsanlar beni takdir eder;1
Kendime olan güvenim kim olduumdur, ne yaptığım değil;1
Başarıyı hakediyorum;1
Ben sakinim;1Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum;1
Kendimi affederim;1
Kendimle barışığım;1
Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim;1
Zekiyim;1
Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim;1
Kendimde güvendeyim;1
Kendimden eminim;1

mavifirca 21-06-2008 04:11 PM

Merhaba,
Ben henüz cok yeniyim, siteyi tanimaya calisirken, sizin subliminal mind versiyonu konulu mesajinizi gördüm. Indirip ne oldugunu görmek istedim ancak verdigim sifreyi kabul etmedi. Sizden ricam, bunun ne oldugunu bana biraz detayli anlatabilir misiniz?

MuminOKAN 21-06-2008 05:20 PM

karakterlerin arasında kedicikler var. kedicik olanları yazmalısınız.
kedicikleri bulmak için ipucu: kedilerin kuyruğu dik. diğerleri köpek ve ayakta...

birde bazen rapid linklerine tıklarken içinizde bugün şanslıyım demenizi tavsiye ederim.
rapid bazan "its hapy hours" diyor o zaman kod girmeye gerek kalmıyor. super

Alıntı:

creeat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

rapidden de indiremiyorum, dosya kalkmış sanırım..

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Ben henüz cok yeniyim, siteyi tanimaya calisirken, sizin subliminal mind versiyonu konulu mesajinizi gördüm. Indirip ne oldugunu görmek istedim ancak verdigim sifreyi kabul etmedi. Sizden ricam, bunun ne oldugunu bana biraz detayli anlatabilir misiniz?

CeM 21-06-2008 08:37 PM

...

biraz da kullanımından bahsedebilirmisinz? arkadaşlar hiç bişey anlamadım da :)

CeM 21-06-2008 08:38 PM

Ynt: ...

pardon ya bi alt başlığa yazıcaktım buraya açtı kouyu

kübrayigit 29-06-2008 07:00 PM

ben defalarca denememe rağmen maalesef yükleyemedim.acrobat reader 7.uygulamasının windowsun bu sürümüyle uyumluluk problemleri var . deyip duruyor anlamadım gitti 88a 88a 88a

ametist 29-06-2008 09:35 PM

kübracım,program vista uyumlu değil,xp ile çalışıyo illa kurmak istiyosan programı düzgün çalıştırmak istiyosan ,işletim sistemini değiştirmen gerek .ben programı zar zor yüklemiştim bu sefer kendi scriptlerimi kabul etmemişti sigrt56.ben de xp kurmuştum sırf bu program için,programı pek kullanmayınca tekrar vistaya geri döndüm .hem alternatifi var bu programın söylemiştim sana daha önceden.bence çok uğraşamana değmez ,mind master kur bitsin,bu programda olanın hepsi onda mevcut zaten tender45.bi de kurulumu da basit.sen bilirsin yine de smiliyface

duru79 30-06-2008 12:14 AM

Arkadaşlar bizler bu programı yükleyebilmek için hayal ablayı çok sıkıştırmıştık.sağolsun oda oğluna devretti ve Sevgili Can bu programı yüklememiz için video hazırladı.Ben o sayede yükledim.

duru79 30-06-2008 12:20 AM

Video dedim ama sitede bende bulamadım kesin yanlış yerlere bakıyorum bulunca linkini yazarım sizlere.
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bizler bu programı yükleyebilmek için hayal ablayı çok sıkıştırmıştık.sağolsun oda oğluna devretti ve Sevgili Can bu programı yüklememiz için video hazırladı.Ben o sayede yükledim.

kübrayigit 30-06-2008 11:14 AM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
kübracım,program vista uyumlu değil,xp ile çalışıyo illa kurmak istiyosan programı düzgün çalıştırmak istiyosan ,işletim sistemini değiştirmen gerek .ben programı zar zor yüklemiştim bu sefer kendi scriptlerimi kabul etmemişti sigrt56.ben de xp kurmuştum sırf bu program için,programı pek kullanmayınca tekrar vistaya geri döndüm .hem alternatifi var bu programın söylemiştim sana daha önceden.bence çok uğraşamana değmez ,mind master kur bitsin,bu programda olanın hepsi onda mevcut zaten tender45.bi de kurulumu da basit.sen bilirsin yine de smiliyface

iyi ama verdiğin linktede aynı sorun çıktı. blook yoksa benim için farketmez hangi program olduğu.sadece mesajların görsel olarak algılanabileceği bi program olsun yeter smiliyface

AZARRATH 13-07-2008 12:59 PM

Alıntı:

sctlms Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Cevirilen telkinler galiba sadece forumda yazi olarak verildi. Programa tek tek elle eklemek yerine
http://uploaded.to/?id=cmotw6
deki txt dosyalarini programa eklemek daha kolay olacaktir.
(Cevirilen forumda verilenler sadece kendimi motive edecek sekilde ufak degisiklikler var).

Arkadaşım dosya silinmiş tekrar yklemen mümkün mü utananadam

Türkçe'leri nasıl prgrama aktarıcaz demiş bir arkadaş..

Programın data klasörüne girin..

Orda zaten ing. metinleri txt şeklinde görürsünüz,onları silin Türkçe'sini yazın,kaydet diyin tamamdır ttli3 Yani diğer versiyonda böyle oluyor,bunda da olur belki sung66

Birde bu prog. cidden vista uyumlu değil mi..

Yaa ne heveslenmiştim off 88a

cedrus48 12-08-2008 08:57 AM

Benim işyerinde filtre olduğu için programı indiremedim ama eve gider gitmez ilk işim programı indirmek İnanın çok merak ettim bu programda sadece yazdıklarımızımı görebiliyoruz.Yazdıklarımıza mp3 ekleyebiliyormuyuz.Mesela sizin bu telkinli mp3 leri ekleyebilirmiyiz blen dostlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

pusulam 20-08-2008 08:13 PM

ya hani mesela çalışkanım diye yazsam ve buna inansam günde sadece yarım saat çalışıyorsam bunun yeterli olduğuna inanıp saati artırmam falan diye korkuyorum. yani mantıken öyle geliyor. bilgili biri bu kaygımı cevaplandırabilir mi?
bu arada program için de çok teşekkürler.

nacar 07-10-2008 11:53 PM

Merhaba,
programı kurdum ancak 10 günlük diyor. Cracki kopyaladım ama olmadı.

Bir sorum var. Çok hızlı ve ingilizce olmasına rağmen bilinçaltına etki edebiliyor mu? Yoksa yavaşlatmak mı lazım? Çünkü ben okuyamıyorum bile.

Cevaplarsanız teşekkür ederim.

shamanic 08-10-2008 05:02 AM

merhabalar ..

crack ile olması gerekirdi ama dusun eğer olmadı ise bu bölümde benzer programlar var onlarıda inceleyebilirsiniz.

eğer ingilizce biliyorsanız ingilizce kullanın bilmiyor iseniz kendiniz olumlamaları yazabilirsiniz.
olumlama yazareken dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilginiz yoksa ona göre yeni bilgilendirmelerde bulunuruz..
benzer konu başlıklarının altında bazı arakadaşlarımızın çevirileride mevcuttur..

yavaşlatmanıza gerek yok.. ne kadar hızlı bir şekilde görünüp kaybolursa o kadar etkili olur..

sevgiler..

nacar 12-10-2008 02:12 PM

Merhaba,

programı kurabildim. Meğer Final.exe yi doğru yere kopyalamamışım. Yeni sorum şöyle; Türkçe metinler ekledim ama türkçe harfler doğru görünmüyor, yani i harfi y olarak görünüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Diğer taraftan bir tespitimi söylemek istiyorum. Programı ilk önce yanlış kurduğumda sadece subliminal pro vision. exe çalışırken yani üzerine subliminal final. exe yi kopyalayamamışken, hide dediğimde alt sağda görev çubuğunda simgesi görünüyordu. Bu şekilde gizlediğim ekranı yeniden büyütebilmiştim. Ama dün final. exe yi yükledikten sonra görünmez oldu. Bence hide edilen sayfanın tekrar görünmemesi final.exe ile ilgili.

Selamlar..

eileen 01-12-2008 11:38 PM

subliminal

arkadaşlar merhaba,

subliminal mind adında bir program var. Ana fikir aynı ancak işitsel değil görsel:)
Görsel telkinleri bilgisayarınıza yüklüyorsunuz: http://www.bio-health.com.au/download.htm

Belgin ∞ 02-12-2008 12:06 AM

Subliminal Mind dediğiniz Mind Master programı mı?

shamanic 02-12-2008 10:25 AM

merhabalar eileen ..
yanımıza hoşgeldin.. s456

subliminal mind programı hakkında açıklarımız var bu bölümümüzde seninde verdiğin bilgilerini aynı konuya ekliyorum..

redflowers cım isimleri farklı ama benzer şekilde çalışan programlar.. super
subliminal mind
mind master
subliminal vision pro..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM.