![]() |
bjk 2000 2002 yonetim kurulu * isimler ev gorevleri assagidadir. serdar bilgili yönetim kurulu başkanı necati akçağlilar ikinci başkan ahmet hamoğlu asbaşkan, kürek şube sorumlusu izzet ceylan asbaşkan yıldırım demirören asbaşkan, futbol a takımı sorumlusu a. hüsnü güreli yönetim kurulu üyesi, genel sekreter, icra kurulu üyesi, yönetim kurulu basın sözcüsü, kürek şube sorumlusu ibrahim altinsay pazarlama'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi, futbol şubesi basın sözcüsü fikret orman tesisler'den sorumlu yönetim kurulu üyesi aziz çankiri yönetim kurulu üyesi, bjk dernekleri sorumlusu, voleybol ve hentbol şube sorumlusu doç. dr. mete düren iletişim'den sorumlu yönetim kurulu üyesi, futbol şubesi basın sözcüsü ali metin ertem yönetim kurulu üyesi, güreş, atletizm ve boks şube sorumlusu hasan gocay yönetim kurulu üyesi, taraftar sorumlusu burak kalkavan yönetim kurulu üyesi seyfi karaca yönetim kurulu üyesi, futbol altyapı sorumlusu berk ekşioğlu yönetim kurulu ve muhasip üye, icra kurulu üyesi, briç şubesi sorumlusu mehmet hotiç yönetim kurulu üyesi, basketbol şubesi sorumlusu Kaynak: EkşiSozluk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM. |